Casmara alginaat maskers

Waarom Casmara?

De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kun je ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen, iets dat met andere maskers niet mogelijk is. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. De alginaat maskers zijn een perfecte aansluiting op bijvoorbeeld een peeling, acne cleansing treatment, microdermabrasie, carbon laser peel en microneedling vanwege de lage temperatuur. De huid wordt meteen gekalmeerd. Hierdoor kan het na elke behandeling toegepast worden. 

Wilt u een Casmara alginaat masker toevoegen aan uw behandeling geef dit dan door bij het maken van uw afspraak, hiervoor moeten wij namelijk extra tijd inplannen. De agenda laat het ivm drukte vaak niet toe om last minute wijzigen door te voeren.

Wat doen de maskers?

Bij Skintastics werken wij vooral met de volgende 5 van de 11 aliginaat maskers van Casmara:


Green tea mask (wit), perfect voor de rijper wordende, zonbeschadigde en/of vermoeide huid. Op basis van zeewier en groene theebladen welke een 100 maal sterkere antioxiderende werking hebben dan Vitamine C.


Green mask ‘zuurstof’ (groen), dit masker is verstevigend en revitaliserend. Bevat o.a chlorofyl wat een actieve zuurstofverrijking geeft, verzachtend werkt en sneller doet genezen. Vandaar zeer goed in te zetten na een acne behandeling en bij een rode huid.


Reaffirming mask (zwart), ontgiftend en Bevochtigend. Hét masker voor de verslapte, onzuivere en vette(re) huid. Het masker is gemaakt van actieve houtskool. Houtskool heeft absorberende kwaliteiten en het vermogen vrijkomende onzuiverheden en afvalstoffen te absorberen. Algenextracten zorgen voor extra mineralen. Tevens een ideaal masker voor het verstevigen van de borsten ofwel draineren bij gezwollen ogen.


Novanew mask (roze), dit masker richt zich op de droge en vochtarme huid. Het herstelt de vochtbalans door een hoge capaciteit aan hydraterende bestanddelen.


Rgenrin mask (blauw), werkt egaliserend en regenererend. Dit masker is samengesteld uit carbolhydraten die, gecombineerd met lijnzaad en Aloë Vera bladeren een activerende werking hebben op de huidcellen. Het masker heeft een egaliserende, verzachtende en regenerende werking. Lijnzaad bevat oliën, mucilage en enzymen die de huid verzachten, verstevigen en kalmeren. Aloë is rijk aan allantoïne, dit stimuleert de cel aanmaak en heeft een anti irriterende veerkrachtige en verzachtende werking. Dit masker is in het bijzonder geschikt na een peeling, microdermabrasie, microneedling of exfoliërende behandeling.