LPG Endermologie

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

 • Cellulite
 • Plaatselijke vet
 • Verslapping
 • Lipoedeem
 • Lymfoedeem
 • Littekens
lpg-endermologie-cellu-m6

Over LPG Endermologie

Overweegt u een behandeling ter verbetering van de huidstructuur? LPG® endermologie biedt mannen en vrouwen die bekommerd zijn om hun schoonheid en veeleisend zijn voor hun gezondheid, al meer dan 30 jaar lang apparatuur met technologie die hen 100% tevredenheid bieden. De endermologie behandelingen, die net zoals een evenwichtige voeding of regelmatig sporten worden aanbevolen, sturen stimulansen naar de cellen die werken als “duwtjes” voor een optimale werking.

LPG endermologie® is een 100% natuurlijke bindweefselmassage om lichaamseigen cellen te stimuleren zonder bijwerkingen, pijn en risico’s, maar wel bewezen effectief. LPG bestaat al 32 jaar en wordt ondersteunt door 145 wetenschappelijke onderzoeken. De gepatenteerde techniek is voor zowel lichaam als gezicht en voor zowel dames als heren. Samen met de huidtherapeut wordt met u een passend behandelplan opgesteld om zo samen uw doel te bereiken. Wij bieden ook de bijbehorende LPG cosmetica aan om de hoogst mogelijke resultaten te kunnen bewerkstelligen.

Endermologie

Endermologie kan het lichaam effectief uw contouren terug geven. Vetverbranding wordt plaatselijk tot wel 70% verhoogd. We kunnen de huid verstevigen door de fibroblast te reactiveren om zo meer collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken en cellulite wordt duidelijk gladder. Endermologie pakt al deze indicaties tegelijk aan door de nieuwste Alliance techniek van LPG. Daarnaast kan de huidtherapeut veel medische aspecten behandelen. Littekens worden intensief versoepeld en egaler qua structuur en kleur. Circulatie problemen kunnen effectief worden aangepakt en plaatselijke vochtophopingen worden verminderd.

Endermologie® werkt als fitness voor de huid. De bindweefselmassage activeert de fibroblasten om zo de aanmaak van collageen, elastine (+46%) en hyaluronzuur (+80%) te stimuleren. De circulatie wordt ook zichtbaar beter, waardoor de huid meer zuurstof en voedingsstoffen krijgt. Dit resulteert in strakkere contouren van bijvoorbeeld de kaaklijn en hals. Daarnaast worden rimpels opgevuld, wordt de teint gezonder, u krijgt een fijnere huidstructuur en de huid wordt weerbaarder. Endermologie® kan zelfs zichtbaar de onderkin reduceren door de vetverbranding plaatselijk te stimuleren en donkere kringen te vervagen door de circulatie te stimuleren.

Lymfedrainage massage met LPG Endermologie

LPG is een fantastische methode om na een liposuctie, BBL of liposculptuur behandeling plaatselijk in te zetten. Waar liposuctie een beproefde methode is om grotere vetophopingen effectief en permanent te verwijderen, blijkt in de praktijk vaak dat er zonder massages een bobbelig resultaat zichtbaar kan zijn. LPG kan al vanaf 2 tot 3 weken na de operatie worden ingezet en ondersteund niet alleen het verstevigen van de huid en het glad maken van de behandelde zone, maar bevorderd tevens het genezingsproces door de vocht afvoerende werking van de LPG massage.

LPG Endermologie Zones

LPG endermologie® per zone gelaat 10 min, combineren mogelijk tot 40 min

 • Mondzone
 • Donkere kringen ogen
 • Anti-aging ogen
 • Kaaklijn/wangen (ovaal)
 • Onderkin vetverbranden
 • Hals verstevigen
 • Decolleté en buste

Of kies een standaard behandeling van 30 minuten

 • Opvullen van de huid
 • Verstevigen van de contouren
 • Anti-aging en afslanken

LPG Endermologie FAQ – Veelgestelde vragen

Hier vindt u een aantal van de meest gestelde vragen en antwoorden over LPG Endermologie. Staat uw vraag er niet tussen? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op en krijg altijd snel en professioneel antwoord op uw vraag.

1. Wat is LPG Endermologie?

LPG Endermologie is een vorm van bindweefselmassage waarvoor een LPG-apparaat wordt gebruikt. Het apparaat heeft diverse cilinders, waarmee huidplooien worden opgepakt en in een langzame beweging worden afgerold. Deze stevige massagevorm zorgt ervoor dat uw bloedsomploop en lymfecirculatie verbeteren. Natuurlijke lichaamsprocessen worden aan het werk gezet en gestimuleerd, waardoor de onderliggende bindweefsels sterker en gezonder worden. Rimpels verminderen, uw huid wordt strakker en ook bijvoorbeeld een sinaasappelhuid krijgt een gezondere uitstraling.

2. Ben ik geschikt voor een LPG Endermologie behandeling?

De behandeling kent uiteenlopende toepassingsgebieden en is zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Uw geschiktheid wordt tijdens een consult bij de huidtherapeut bekeken en beoordeelt. Contra-indicaties voor LPG Endermologie zijn onder meer actieve huidinfecties, bloedziektes, kanker, en nierfalen. Ook diabetes patiënten en mensen die te maken hebben met hypothyreoïdie reageren op lange termijn minder goed op de behandeling.

3. Is LPG Endermologie pijnlijk?

LPG Endermologie is een uiterst vriendelijke behandelmethode die geen pijn doet. Bij een eerste behandeling kunt u soms een licht drukkend gevoel ervaren en kunnen kleine blauwe plekjes ontstaan. Dit verdwijnt vanzelf en is slechts tijdelijk. Na een behandeling zit u beter in uw vel en is uw doorbloeding enorm verbeterd.

4. Zijn de resultaten direct zichtbaar?

Al direct vanaf de eerste behandelsessie wordt uw huid weer tot leven gewekt. Zowel de structuur als de uitstraling verbeteren en worden soepeler. Dit komt door de stimulatie van de collageen, elastine en hyaluronzuur productie. U ziet hoe de resultaten zich na iedere behandeling verder ontwikkelen. Deze behandeling kan zowel in losse behandelsessies als kuurvorm worden uitgevoerd.

5. Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor een goed resultaat?

Het aantal behandelsessies dat u nodig heeft, varieert per persoon en is onder meer afhankelijk van het gebied dat u laat behandelen en de wensen die u heeft. Bij aanvang van LPG Endermologie is de behandelfrequentie hoger. De resultaten worden door de huidtherapeut nauwgezet gevolgd, waarna het aantal behandelsessies eventueel aangepast kan worden.

6. Is LPG Endermologie veilig?

Ja, LPG Endermologie is een volkomen veilige behandelmethode. Op een niet-chirurgische manier wordt uw huid verbeterd. Van bijwerkingen en/of complicaties is geen sprake. Bij aanvang van de behandeling kunnen de behandelde gebieden licht gezwollen zijn en soms wat blauwe plekjes hebben. Dit verdwijnt echter snel weer.

7. Hoe lang duurt de behandeling?

De behandelduur hangt af van de behandeling die wordt toegepast en het lichaamsgebied dat wordt behandeld. De duur varieert tussen 10 minuten en ruim 75 minuten. Tijdens een consult kan aangegeven worden met welke behandelduur u rekening kunt houden.

8. Welke toepassingen heeft LPG Endermologie?

De apparatuur die wordt gebruikt bij LPG Endermologie heeft uiteenlopende toepassingsgebieden en kan gebruikt worden bij verschillende soorten behandelingen. U kunt hierbij onder meer denken aan ondersteunende (lip)oedeem therapie, de behandeling van brandwonden, verkleefde littekens, cellulitis en fibrose. Succesvolle resultaten worden ook bereikt in geval van bewegingsbeperkingen, het verbeteren van lichaamscontouren en het algemeen verstevigen van de huid.

9. Zijn de resultaten blijvend?

De resultaten van LPG Endermologie zijn langdurig, maar helaas niet blijvend. Op het moment dat u het gewenste resultaat heeft bereikt, kan dit in stand gehouden worden door regelmatige vervolgsessies. Hoe vaak deze sessies plaatsvinden kan de huidtherapeut u vertellen tijdens een consult in de kliniek. Meestal is dit eenmaal per maand.

10. Hoe werkt LPG Endermologie bij cellulitis?

De techniek werkt op uw huid, het onderliggende bind- en vetweefsel en het lymfesysteem. LPG Endermologie verbetert en stimuleert de bloedsomloop op effectieve wijze en ook de lymfecirculatie wordt bevorderd. Verklevingen worden losser en eventueel vermoeide benen krijgen een oppepper. Het is de behandelkop van het LPG apparaat dat uw huidplooien omhoog haalt en vervolgens weer afgerold. Voor een goede geleiding van de apparatuur draagt u tijdens de behandeling een bodysuit gemaakt van nylon.

11. Hoe moet ik mijn huid verzorgen tijdens een LPG Endermologie kuur?

Om een optimaal resultaat te bereiken zijn gezonde voeding en goede hydratatie onmisbaar. De huidtherapeut kan u bovendien adviseren om van speciaal ontwikkelde LPG cosmetica gebruik te maken. Deze cosmeticaproducten bevatten een hoge concentratie actieve ingrediënten en bestanddelen die zowel de celvernieuwing ondersteunen als de behandelde huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. In combinatie met een LPG Endermologie behandeling wordt de werking van de cosmeticaproducten gemaximaliseerd.

12. Welke resultaten zijn het meest zichtbaar?

LPG Endermologie resultaten uiten zich onder andere als rimpels en groeven die vervagen, maar ook een dubbele kin kan bijvoorbeeld verminderen in omvang. Daarnaast worden gezichtscontouren beter afgelijnd en krijgt u meer open en sprekende ogen. Uw lippen zien er vol en gevuld uit. Uw huid straalt en u krijgt een uitgeruste gezichtsuitdrukking.

13. Kan ik sporten en/of een dieet combineren met LPG Endermologie?

Regelmatig bewegen, sporten en een gezond voedingspatroon worden sowieso geadviseerd. Ongeacht het feit of u een LPG Endermologie behandeling overweegt en/of ondergaat. Door te blijven sporten en verantwoord te eten en drinken wordt het gewenste resultaat sneller bereikt en blijven deze resultaten langer behouden.

14. Kan LPG Endermologie toegepast worden als ik spataders heb?

Spataders die zich in het behandelgebied bevinden, kunnen een obstakel voor een succesvolle behandeling zijn. Zeker als het oppervlakkig gelegen spataders betreft, kan een huidtherapeut de behandeling afraden.

15. Is Endermologie een makkelijke vorm van afvallen?

Nee, LPG Endermologie is geen behandeling om op eenvoudige manier af te vallen. Het vervangt ook niet een verantwoord voedingspatroon en het is zeker geen alternatief voor regelmatig bewegen en lekker sporten. Als de behandeling wordt toegepast zonder dat u daarbij beweegt of gezond eet, zal het bereikte succes van korte duur zijn.

16. Is LPG Endermologie hetzelfde als liposculptuur?

Nee, het zijn twee totaal verschillende behandelingen. De behandeling kan een losse behandeling zijn of in kuurvorm worden toegepast. Tot de resultaten die bereikt worden met deze niet-chirurgische ingreep behoren onder meer een verbetering van uw contouren, vermindering van cellulitis en versteviging van de huid. Liposculptuur is een chirurgische behandeling waar behoorlijke risico’s aan zijn verbonden en waar bovendien ook een herstelperiode aan is verbonden. De kosten voor liposculptuur liggen bovendien aanmerkelijk hoger dan voor een LPG Endermologie behandeling.

17. Wat zijn de kosten voor een LPG Endermologie behandeling?

Deze behandeling is bij Skintastics mogelijk vanaf € 2,- per minuut voor een losse behandeling van 20 minuten. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een behandelpakket te kiezen of verschillende behandelingen te combineren. De exacte kosten en mogelijkheden worden besproken tijdens een consult met de huidtherapeut.

Een LPG Endermologie intake en proefsessie van 40 minuten kost € 50 euro, in plaats van 80 euro.

LPG Endermologie Pakketten

 • 5 LPG behandelingen + 1 LPG behandeling gratis
 • 10 LPG behandelingen + 3 LPG behandelingen gratis

18. Heb ik een verwijzing nodig voor deze behandeling?

Nee, behandelingen kunnen ook toegepast worden zonder dat u een verwijzing heeft van een huisarts of specialist.

19. Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Dat hangt van het toepassingsgebied van de behandeling af. Heeft u bijvoorbeeld liposuctie ondergaan, dan is het meestal mogelijk om de kosten van een LPG behandeling via uw zorgverzekeraar vergoed te krijgen. Iedere verzekeraar hanteert eigen voorwaarden en vergoedingsmogelijkheden. Even navragen bij uw zorgverzekeraar of nalezen in de polisvoorwaarden kan meer duidelijkheid geven.

20. Is er een minimum leeftijd van toepassing voor een Endermologie behandeling?

Nee, al worden de meeste behandelingen toegepast bij volwassenen. Minderjarigen die te maken hebben met lip- of lymfoedeem kunnen, met schriftelijke toestemming van ouders en/of verzorgers, eveneens behandeld worden. Zolang er geen sprake is van contra-indicaties kan ook op latere leeftijd voor LPG Endermologie gekozen worden.

21. Moet ik een afspraak maken voor LPG Endermologie?

Ja, Skintastics werkt uitsluitend op afspraak. Dit doen wij om teleurstellingen te voorkomen. Bent u verhinderd? Zeg dan een gemaakte afspraak tijdig af. Annuleert u een gemaakte afspraak korter dan 24 uur van tevoren, dan worden er kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen 50% van het behandeltarief.

22. Wat is het gevoel na een behandelsessie?

Na afloop van de behandeling hebben de meeste mensen een aangenaam ontspannen gevoel. U krijgt meer en nieuwe energie. Om het lymfesysteem dat wordt gestimuleerd optimaal te laten functioneren, wordt geadviseerd voldoende water te drinken, minimaal 8 glazen, gedurende de behandelduur.

23. Wat is er nog meer van belang bij een LPG Endermologie behandeling?

U kunt deze behandeling combineren met onder meer een peeling, LED lichttherapie of een aangenaam masker. Voor een extra boost kan de huidtherapeut u advies geven over de combinatie van deze behandeling en lipolyse. De resultaten die bereikt worden, zijn vaak spectaculair te noemen. Een behandeling kan volledig op wens worden afgestemd. Kies voor strakkere lichaamscontouren en een verbeterde bloed- en lymfecirculatie, zonder dat daar een ingrijpende operatieve behandeling voor nodig is. Deze behandeling is volkomen veilig en kent nauwelijks risico’s anders dan lichte zwellingen en blauwe plekjes op de behandelplaatsen.

Na afloop van een behandeling kunt u uw normale activiteiten en werkzaamheden hervatten, van een herstelperiode is geen sprake. In combinatie met de speciaal ontwikkelde LPG cosmetica wordt het resultaat bevorderd. Laat u vrijblijvend adviseren door een ervaren huidtherapeut. Het consult is gratis en een afspraak is snel gemaakt.

Contact Info

 • 010 – 818 62 90
 • 06 – 24 57 15 24
 • info@skintastics.nl
 • Oostplein 146
  3011 KZ Rotterdam

Openingstijden

 • Maandag: 9.00 – 21.00
 • Dinsdag: 9.00 – 21.00
 • Woendag: 9.00 – 21.00
 • Donderdag: 9.00 – 18.00
 • Vrijdag: 9.00 – 18.00
 • Zaterdag: 9.00 – 18.00
 • Zondag: gesloten
0
Call Now Button