Dermapen 4

Zeg vaarwel tegen rimpels, acne en littekens.

Wat is de Dermapen 4?

Bij Skintastics werken wij met de nieuwste innovatie op het gebied van Microneedling: de Dermapen 4. De Dermapen 4 is dé nieuwste en beste techniek op het gebied van Microneedling. De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Microneedling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

Wil je werken aan een stralende huid en wil je verbetering zien op het gebied van huidveroudering, grove porie structuur, littekens, acne, pigment, zonneschade of een boost voor je huid? Dan is de Dermapen behandeling zeker iets voor jou!

Dermapen 4 behandeling

De Dermapen4 microneedling behandeling is een effectieve, veilige, populaire en minimaal invasieve behandeling waarbij je een breed scala aan huidproblemen kunt behandelen en dit beperkt zich niet alleen tot het behandelen van alleen lijntjes en rimpels. Tijdens een Microneedling behandeling worden er op hoge snelheid micro-gaatjes in de huid gemaakt. Door deze micro-gaatjes kom het natuurlijke herstelproces op gang, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Na een behandeling met de Dermapen4 wordt de huid egaler: vlekken verminderen en de structuur verbetert. Maar daarnaast wordt de huidbarrière herstelt waardoor de huid weerbaarder wordt tegen externe invloeden en minder snel vocht zal verliezen, wat zorgt voor een hydratatie boost!

De behandeling is zeer geschikt voor (algehele) huidverbetering en verstrakking van de huid, pigmentproblemen en acne(littekens). De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag dunner wordt gemaakt. Het voordeel van de technologie van de Dermapen4 is dat de huid weinig nevenschade ondervindt.

De behandeling is uitermate geschikt om in te zetten voor de volgende doelen:

 • Verfijning van rimpels en fijne lijntjes
 • Fijnere poriën
 • Meer glans
 • Gezondere huid met betere doorbloeding
 • Minder pigmentvlekken (melasma) en/of ouderdomsvlekken
 • Gladdere littekens die minder zichtbaar zijn
 • Vermindering van roodheid zoals bij rosacea
 • Gladdere huid door minder acne
 • Betere hydratatie van de huid

Wat kun je verwachten qua resultaat?

Het effect van een Dermapen behandeling kan al snel na de behandeling zichtbaar zijn.
Na een behandeling met een Dermapen 4 zal de huid o.a. steviger en gladder worden. Dit komt omdat de natuurlijke collageen en elastine aanmaak wordt gestimuleerd. Daarnaast vervagen oneffenheden zoals acne, littekens, pigmentatie, grove porien, ouderdomsvlekken of striae. Na de eerste behandeling is er al verschil te zien door het stimuleren van de cel vernieuwing in de huid. Voor een goed en langdurig zichtbaar resultaat zijn er meerdere behandelingen gewenst. De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van de indicatie en het gewenste resultaat.  

3-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

4-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

4-8 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

4-6 behandelingen met intervallen van 2-4 weken

 

Na de behandeling kan er roodheid en mild wat zwelling optreden. In enkele gevallen kan de huid ook wat droog aanvoelen en soms wat schilfers vertonen.
Wanneer de roodheid is weggetrokken – vaak na 1 á 2 dagen – oogt de huid frisser en stralender. Na een week kan je mogelijk al zien dat de huidstructuur fijner is, de huid meer glans heeft en egaler is. De huid zal ook beter gehydrateerd zijn en droogtelijntjes kunnen al afnemen. Het proces werkt nog zo’n 3 tot 6 maanden door in de huid op gebied van anti-aging, in deze periode zie je nog steeds een toename van elastine en collageen.

Microneedling met de Dermapen4 helpt dus bij het vervagen van ongewenste lijntjes en rimpels en andere eventuele storende oneffenheden.
Met de Dermapen4 kunnen we uiteraard ook locaties op het lichaam behandelen. Handen, hals en decolleté zijn zeer populaire zones om te behandelen. Op elke locatie van het lichaam waar de behoefte is aan een boost van collageen om een ​​dunner wordende, verslapte, door de zon beschadigde of problematische huid te herstellen is te behandelen.
Daarnaast kent de Dermapen4 een speciale littekenmodule, waardoor het prachtige resultaten geeft op operatieve littekens.

Dermapen-resultaat

Dermapen 4 microneeling

Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van een pen met daarop een naaldenkop met miniscule naaldjes, die vibrerend kleine “gaatjes” in de huid maken. De kleine naaldjes in de microneedling pen verwonden op een natuurlijke en veilige wijze de huid. Hierdoor komen er in het bindweefsel groeifactoren en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. Een microneedling behandeling is een snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt, zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen.

Microneedling is een cosmedische procedure, dit wil zeggen dat het tussen het cosmetisch en medisch vlak ligt. Microneedling is een behandeling welke ten alle tijden uitgevoerd dient te worden door huidspecialist, zoals een huidtherapeut, arts of schoonheidsspecialist.

Bij Skintastics wordt de microneedling behandeling uitgevoerd met de Dermapen4. Dit device biedt vele voordelen en zorgt voor onderscheidt vergeleken met andere regulieren pennen.

De pen werkt effectiever, sneller en veiliger. Dit komt door meer naalden in de naaldenkop (16 i.p.v. 12 stuks), meer gaatjes per seconde (1920 per seconden, i.p.v. gemiddeld 150 gaatjes per seconde) en het totaal geautomatiseerde systeem welke continue via updates verbeterd kan worden. Dit zorgt bij elkaar voor meer comfort tijdens de behandeling en een optimaal resultaat welke sneller behaald kan worden.
Daarnaast is de Dermapen4 de enige pen met een diepte instelling speciaal voor het behandelen van littekens.

Daarnaast werken we met de speciaal ontworpen serums van Dermapen. Hierbij kunnen we een cocktail samen stellen speciaal afgestemd op jouw huid! Deze hoog geconcentreerde werkstoffen worden door de gevormde microkanaaltjes tot in de diepte opgenomen, hierdoor wordt de effectiviteit van deze werkstoffen vergroot.

Dermapen 4 prijs

De prijs van een Dermapen4 behandeling is afhankelijk van de zone en of er een peeling bij wordt ingezet. De meest standaard behandeling is gehele gelaat met masker, dit bedraag €159. Dezelfde behandeling met peeling kost €189. Meer prijzen weten? Klik dan hier op om de pagina ‘’tarieven’’ te bekijken!

Dermapen 4 nazorg

De Dermapen is een behandeling met een korte hersteltijd, dit noemen we ook wel downtime.
Direct na de behandeling zal de huid rood zijn. Deze roodheid kan afhankelijk van het gewenste effect en de gekozen behandeldiepte tussen de 2 uur en 3 dagen aanhouden. Ook kan er na de behandeling jeuk en milde zwelling ontstaan en is het mogelijk dat er een pijnlijke sensatie ervaren wordt wanneer er druk op de behandelde huid wordt uitgevoerd.
Het is in sommige gevallen mogelijk dat er 2 dagen na de behandeling een lichte schilfering ontstaat. Dit zal ongeveer een dag of 3 aanhouden. Indien er schilfers, velletjes en/of korstjes ontstaan, niet krabben en rustig laten genezen.
Om het beste resultaat te bereiken en de kans op eventuele complicaties te verminderen, is het ook na de behandeling belangrijk om:

 

 • Op dezelfde dag geen andere producten op je huid aan te brengen
 • De huid zo min mogelijk aan te raken
 • De eerste 18 uur mag er geen SPF aangebracht worden, na 18 uur dient u zich dagelijks, meerdere malen per dag in te smeren met minimaal een SPF 30
 • In de 48 uur na de behandeling je huid alleen te verzorgen met producten die wij je adviseren
 • De eerste 4 dagen na de behandeling dienen er geen zuren aangebracht te worden op het behandelde gebied. Dit geldt voor reinigers, crèmes en/of serums, alleen milde producten mogen gebruikt worden.
 • De eerste 48 uur na de behandeling mag er geen foundation en dergelijke aangebracht worden op de behandelde huid, met uitzondering van Lycogel
 • In de 48 uur na de behandeling niet te sporten, heet te douchen, een sauna of bad te nemen of naar het zwembad te gaan
 • Massages en scrubben dienen te worden vermeden gedurende 1 week na de behandeling.
 • Het is van groot belang dat u tijdens de behandelperiode en tot 2 weken na de laatste behandeling niet aan de zon blootgesteld wordt, dit geldt ook voor zonnebanken.
 • Een gevarieerd en gezond eetpatroon ondersteunt het resultaat positief. Roken, alcohol drinken en andere bekende factoren die bij een minder gezonde leefstijl horen, kunnen leiden tot een minder resultaat of het kan langer duren voordat het resultaat behaald wordt.

Dermapen 4 Rotterdam

Bij Skintastics werken we uitsluitend met Huidtherapeuten als het gaat om de huidbehandelingen en werken samen met een Cosmetisch Arts. We zijn gespecialiseerd in veel behandelingen en indicaties; van acne tot pigment en van huidveroudering tot aan overbeharing.
Op het gebied van huidverbetering werken we vaak met de Dermapen 4. Vanwege de korte hersteltijd en het brede aanbod van indicaties is het een van de meest ingezette behandeling binnen onze praktijk. Met de jaren ervaring betreft microneedling en de Dermapen4 ben je bij Skintastics Rotterdam aan het juiste adres!

Skintastics Cosmetische Kliniek is een middelgrote praktijk met een warm welkom en een gezellig team dat graag voor je klaar staat. De praktijk ligt gevestigd aan de rand van het Centrum van Rotterdam, enkele minuten verwijderd van bekende trekpleisters zoals de Markthal en de Kubuswoningen. De praktijk ligt centraal met voldoende parkeerplek voor de deur en is makkelijk te bereiken met het OV. Op een steenworp afstand tref je het metrostation Oostplein, de tramhalte Oostplein en treinstation Blaak aan. 

Dermapen 4 FAQ

Veelgestelde vragen Dermapen 4

Bij Skintastics wordt er gewerkt met de nieuwste innovatie op het gebied van Microneedling: de Dermapen 4. Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Dit zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Hierdoor wordt de huid zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert.

De Dermapen 4™ behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Voor zowel vrouwen als mannen, voor het gezicht, maar ook voor andere delen van het lichaam.

Huidtype 5 & 6
Cliënten met huidtype 5 & 6 moeten 2 weken voor behandeling voorbereiden met Brite Lite of Blending & Bleaching crème.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Wij helpen u graag!

De Dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Het verschil tussen de Dermapen 3 en de Dermapen 4 is de structuur van de naalden en de naalddiepte. Hierdoor is de behandeling met de Dermapen 4 nog nauwkeuriger, intensiever en effectiever.

De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

Na een behandeling met een Dermapen 4 zal de huid steviger en gladder worden. Dit komt omdat de natuurlijke collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Daarnaast verdwijnen oneffenheden zoals acne, littekens, pigmentatie, ouderdomsvlekken of striae.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij vier tot acht behandelingen met een interval van 2 tot 4 weken bij een lichte behandeling en 6 tot 8 weken bij een diepe behandeling. De duur van het resultaat is verschillend per persoon en mede afhankelijk van het verouderingsproces en de levensstijl.

 • Verjonging*: 3-6 behandelingen (interval van 6-8 weken)
 • Acnélittekens: 4-6 behandelingen (interval van 6-8 weken)
 • Striae: 4-8 behandelingen (interval van 6-8 weken)
 • Pigmentatie:4-6 behandelingen (interval van 2-4 weken)

 

 • *Oppervlakkige huidverjongende behandelingen worden aanbevolen met intervallen van 4 weken.

Voor optimale behandelresultaten kunt u thuis ook gebruik maken van verzorgingsproducten die worden geadviseerd door uw behandelaar. Dit om de huid voor te bereiden, te versterken en te verstevigen (met name voor dunne of kwetsbare gedeelten van de huid).

Blijf de verzorgingsproducten gedurende een periode van 2-3 weken gebruiken, voorafgaand aan en na de Dermapen4 behandelingen.

Dermapen 4 assortiment
Het assortiment bevat onder andere een reiniging, een scrub, een hydraterende crème, specifieke behandelcrèmes en een 3D gezichtsmasker. Ook is er een medicinale en ademende camouflage met een SPF factor 30. Dit is de Cover Recover™ welke speciaal ontwikkeld is als een dagelijkse anti-verouderings make-up en zorgt voor direct herstel voor en na de behandeling.

De Dermapen4 is de comfortabelste en meest pijnloze Micro Neeling behandeling op de markt. De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid die goed te verdragen is.

Wanneer de behandeling op gevoelige plekken wordt uitgevoerd, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van een verdovingscrème. De verdovingscrème wordt voor de behandeling aangebracht. De behandeling is effectiever zonder verdoving.

0
Call Now Button