Injectables

Overweegt u om een rimpel- en/of fillerbehandeling te ondergaan? 

Onder de verzamelnaam ‘injectables’ vallen de behandelingen met fillers en tijdelijke rimpelbehandelingen met een spierontspannend middel. Injectables worden hoofdzakelijk gebruikt als behandeling om rimpels te verwijderen (fronsrimpels, voorhoofdrimpels, rimpels bij de neus, kraaienpootjes) of om lippen op te vullen. Tevens is het geschikt voor het tegengaan van overmatig zweten, een gummy smile (zichtbaar tandvlees bij het lachen) of bij migraine.

injectables

Rimpel behandeling

Heeft u zichtbare rimpels in uw voorhoofd? Of juist kraaienpootjes bij de ogen? Dan kan een rimpel behandeling een oplossing zijn. Dit kan rimpels op het voorhoofd, fronsrimpels en kraaienpootjes verzachten of zelfs helemaal laten verdwijnen.

Fillers behandeling

Meer volume in het gezicht, een jongere uitstraling en indien gewenst vollere lippen. Dat zijn resultaten die u kunt verwachten van een behandeling met fillers. Het resultaat van de behandeling is vrijwel direct zichtbaar en houdt tot 12 maanden aan.

Lipolaser Liposuctie

Lipolaser is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van vetvermindering. De Lipolaser is geschikt voor alle huidtypen. De Lipolaser is effectief voor het verminderen van vet, cellulitis en tegen plaatselijke vetophopingen.

cosmetisch-arts-babak

Cosmetisch arts Babak

Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringtechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, lasers en peelings. Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken.

Arts Mahdavian Delavary staat voor een persoonlijke en realistische plan van aanpak. Hij zet zich in om u een frisse uitstraling te geven door het bevorderen van de natuurlijke schoonheid van de huid. Maak een afspraak en ervaar hoe arts Mahdavian Delavary u kan helpen om uw doelen te realiseren.

0
Call Now Button