RRS® HA Eyes

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

 • Vermoeide ogen
 • Vochtwallen
 • Donkere kringen
 • Fijne lijntjes
 • Oppervlakkige rimpels
rrs-ha-eyes

Over RRS® HA Eyes

Overweegt u een behandeling voor huidverbetering? RRS® HA Eyes is een skinbooster voor rondom de ogen. Deze behandeling vermindert vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes. Daarnaast worden de oogcontouren verbeterd.

De actieve ingrediënten van deze behandeling bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen af te voeren, antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming.

Actieve werking RRS® HA Eyes:

 • Bevordering afvoer overtollig lymfevocht
 • (Als lokaal diureticum) bevordering afwatering door de nieren
 • Bevordering doorbloeding
 • Verbetering spanning en permeabiliteit van de vaatwand
 • Bevordering afbraak vet
 • Afremming pigmentaanmaak
 • Maakt de huid onder de ogen lichter

RRS HA Eyes® wordt aangebracht via microneedling. Bij Skintastics voeren wij deze behandeling uit met de U225 mesogun. In een enkel geval kiezen wij er voor om met de dermapen te werken. De huidtherapeut kijkt altijd wat het beste is voor uw huid.

Behandelprotocol

Voor een optimaal resultaat raadt Skintastics één sessie per 7-14 dagen aan en gemiddeld 6 sessies. Om het resultaat goed te onderhouden, herhaalt u het protocol na 6 tot 8 maanden en gebruikt u het AD Eyes serum tweemaal per dag.

Ondersteuning van de behandeling

In combinatie met de RRS® Eyes-behandeling raadt Skintastics u aan om voor uitstekende verzorging voor de huid rondom de ogen te kiezen, met een actief serum voor de verzorging van de oogleden: AD Daily Care Eyes.

AD Daily Care Eyes. Dit is een actief serum voor de oogleden dat de zichtbare tekenen van huidveroudering rond de ogen vermindert. Het verzacht en verfraait het aangezicht van de oogcontouren. Ook bevordert het product de elasticiteit van de huid. AD Daily Care Eyes vermindert de uiterlijke tekenen van donkere en/of gezwollen wallen onder de ogen. Dit serum wordt snel opgenomen door de huid, heeft een aangename geur en is niet plakkerig.

Door tweemaal daags het AD Daily Care Eyes oogserum te gebruiken, wordt het resultaat en duurzaamheid van de behandeling ondersteund. De actieve werking van het oogserum is:

 • Een sterke antioxidantbescherming door hoge concentraties van o.a. vitamine C, Resveratrol en Vitis Vinifera.
 • “Whitening effect’ door melanineremmers, tyrosinaseremmers en ontstekingsremmende ingrediënten, zoals vitamine C, citrus, peptides, aesculus en melilot.

Skintech RRS HA Eyes FAQ – Veelgestelde vragen

Hier vindt u een aantal van de meest gestelde vragen en antwoorden over Skintech RRS HA Eyes behandeling. Staat uw vraag er niet tussen? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op en krijg altijd snel en professioneel antwoord op uw vraag.

1. Wat is Skintech RRS HA Eyes?

Skintech RRS HA Eyes is een zogenaamde skinbooster voor rond de ogen. Het vermindert donkere kringen, fijne lijntjes en vochtwallen. Ook worden uw oogcontouren verbeterd. De actieve ingrediënten die in de injectievloeistof zitten bestaan voornamelijk uit vochtregulerende stoffen, antioxidanten, aminozuren, vitaminen en mineralen. Uw huid wordt gerepareerd, gevoed en opgevuld.

2. Hoe wordt Skintech RRS HA Eyes toegepast?

Deze behandeling wordt door middel van microneedling geïnjecteerd. Microneedling is een behandeling waarbij oppervlakkige injecties met een zogenaamde mesogun direct onder de huid worden aangebracht. Het voordeel van microneedling in vergelijking met het gebruik van crèmes is dat de injectievloeistof direct in de huid wordt geïnjecteerd. Microneedling heeft daarnaast een positief effect op de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van zowel elastine als collageen.

3. Ben ik geschikt voor deze behandeling?

De behandeling kan niet toegepast worden als u allergisch bent voor een van de bestanddelen en/of als uw huid beschadigd is door wondjes, infecties of een huidziekte. Heeft u een actieve herpes, koortslip of infectie? Ook dan is behandeling niet mogelijk. Mensen met diabetes type 1, acute reumatoïde artritis en auto-immuunziekten dienen eerst te overleggen met een behandeld arts. Datzelfde geldt ook als u corticosteroïden of immunosuppressiva gebruikt. Een Skintech RRS HA Eyes behandeling is bovendien niet geschikt voor het opvullen van uw traangootjes.

4. Wat kan ik verwachten na een Skintech RRS HA Eyes behandeling?

Een RRS HA Eyes behandeling duurt gemiddeld 10 minuten. Na afloop kunt u rond de ogen een lichte zwelling van de huid ervaren. Dit is meestal van korte duur en verdwijnt vanzelf. Zogenaamde vochtwallen die behandeld worden, kunnen door de injecties tijdelijk toenemen. Twee dagen na de behandeling worden de eerste effecten van de vochtafvoer al zichtbaar. Afhankelijk van de behandelmethode die wordt toegepast, is het helaas niet altijd mogelijk om kleine blauwe plekjes te voorkomen. De huid rondom uw ogen kenmerkt zich door het grote aantal kleine bloedvaatjes. De blauwe plekjes verdwijnen doorgaans binnen 2 tot 3 dagen.

Welke resultaten heeft de Skintech RRS HA Eyes behandeling?

Skintech RRS HA Eyes is gericht om de huid rondom de ogen te behandelen. Zo wordt de afvoer van overtollig lymfevocht bevorderd en werken de actieve bestanddelen als een soort van diureticum, waardoor de afwatering wordt bevorderd. Na de behandeling is de doorbloeding beter en wordt de afbraak van vetcellen geoptimaliseerd. Pigmentaanmaak wordt afgeremd en de huid rondom uw ogen wordt lichter.

5. Is het resultaat direct zichtbaar?

Nee, direct na afloop van de behandeling is de behandelde huid wat gezwollen en rood verkleurd. Ook kunnen kleine blauwe plekjes zichtbaar zijn. In de dagen na de behandeling worden de resultaten steeds beter zichtbaar.

6. Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Deze behandeling wordt meestal in kuurvorm geadviseerd. Dat houdt in dat u een serie van 4 of 6 behandelingen ondergaat. Tussen de verschillende behandelingen zit een periode van 1 tot 2 weken. Deze methode van kuren is meestal voldoende voor een langdurig resultaat. Hoe en welke kuur het beste bij u past, is onder meer afhankelijk van uw huidtype. Dit wordt tijdens het consult bij de huidtherapeut beoordeeld en met u besproken.

7. Zijn de resultaten van RRS HA Eyes blijvend?

Nee. Ondanks dat de resultaten langdurig zijn, zijn ze niet blijvend. Om de bereikte effecten te behouden, worden regelmatige nabehandelingen geadviseerd. Gemiddeld vindt er iedere 6 tot 8 maanden een behandeling plaats.

8. Zijn er ondersteunende producten die geadviseerd worden om het resultaat positief te beïnvloeden?

Ja. Dit zal door de huidtherapeut voorafgaand aan de behandeling met u worden doorgenomen. De behandeling kan ondersteunt worden door 2 maal daags de AD Daily Care Eyes oogserum op de huid aan te brengen. Dit vergroot zowel het resultaat als de duurzaamheid van de behandeling. Het serum heeft een actieve werking en bevat hoge concentraties resveratrol, vitis vinifera en vitamine C. De behandeling vermindert op fraaie wijze de tekeningen van huidveroudering rondom uw ogen. Uw oogcontouren worden verfraaid en de huidelasticiteit wordt bevorderd. Het product wordt bovendien snel door de huid opgenomen, plakt niet en heeft een aangename geur.

9. Kan ik zelf het resultaat beïnvloeden?

Om het gewenste effect te bereiken, is het belangrijk om het geadviseerde behandelprotocol op te volgen en consequent de AD Daily Care Eyes serum aan te brengen. Voor een goed resultaat heeft uw lichaam behoefte aan genoeg slaap. Slaapt u onvoldoende, dan gaat uw lichaam cortisonen aanmaken, waardoor de collageen stimulatie wordt afgebroken. Dit zorgt ervoor dat de huid rondom uw ogen weer dunner wordt en kleine onderliggende bloedvaatjes beter zichtbaar worden. Wees daarnaast terughoudend met het gebruik van alcohol en drink dagelijks voldoende water.

10. Kan ik na een RRS HA Eyes behandeling werken?

Ja. Er is geen herstelperiode van toepassing. Na de behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden en activiteiten gewoon weer hervatten. Wel is het van belang om de eerste dagen na de microneedling behandeling intensieve druk op de behandelde huid te vermijden. Stel de huid ook niet bloot aan het directe zonlicht en/of de zonnebank. Ga na de behandeling niet direct sporten, wacht hier een aantal uren mee en wrijf niet over de behandelde huid.

11. Is het een veilige behandeling?

Voor een goed resultaat en een veilig toegepaste behandeling laat u deze behandeling altijd door een ervaren huidtherapeut injecteren. Van bijwerkingen naast lichte zwellingen, rode verkleuringen en kleine blauwe plekjes is meestal geen sprake. RRS HA Eyes kan bovendien langdurig gebruikt worden, zonder dat het van schadelijke invloed is op uw gezondheid.

12. Kunnen wallen onder mijn ogen met RRS HA Eyes behandeld worden?

Ja. RRS HA Eyes is een effectieve behandeling die wallen onder de ogen zichtbaar verwijdert, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele bijwerkingen. Ook donkere kringen onder uw ogen worden minder zichtbaar.

13. Blijft mijn natuurlijke uitstraling behouden?

Ja. Deze behandeling is een ander product dan bijvoorbeeld een filler. De specialisten en huidtherapeuten van Skintastics streven naar een natuurlijk resultaat, waarbij uw oogcontouren verbeteren. Uw huid ziet er beter uit na een RRS HA Eyes behandeling.

14. Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Zorg ervoor dat u altijd tijdig in de kliniek aanwezig bent. U hoeft zich dan niet te haasten en kunt ontspannen aan de behandeling beginnen. Voorafgaand aan de injecties wordt uw huid grondig gereinigd en licht de huidtherapeut de behandeling nogmaals kort toe. Een behandelsessie duurt meestal niet langer dan 10 tot 15 minuten.

15. Is een consult verplicht en wat kan ik ervan verwachten?

Om de meest geschikte behandeling te adviseren, vindt er altijd eerst een gratis consult plaats. Tijdens dit gesprek wordt onder meer gekeken naar uw gezondheid, eventuele allergieën, eerder doorgemaakte cosmetische of medische ingrepen en eventueel medicijngebruik. Als u in het verleden met permanente fillers bent behandeld, dan is dit voor de huidtherapeut eveneens van belang om te weten. De behandeling wordt nader toegelicht en u bent in gelegenheid om vragen te stellen.

16. Wat zijn de kosten van een RRS HA Eyes behandeling?

Deze behandeling kan zowel in losse behandelingen als in kuurvorm worden toegepast. De kosten lopen uiteen. De huidtherapeut geeft u graag een persoonlijk behandelvoorstel met een gepaste prijsopgave. Bekijk hier onze tarieven.

17. Worden de kosten vergoed door mijn verzekeraar?

Een RRS® HA Eyes behandeling wordt meestal niet vergoed door een zorgverzekering.

Vergoedingsmogelijkheden voor huidtherapie verschillen sterk per verzekeraar en per aanvullende zorgverzekering. Cosmetische behandelingen worden meestal niet vergoed. Lees uw polisvoorwaarden aandachtig door of laat uzelf informeren door uw zorgverzekeraar. Deze kan u direct vertellen over wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn.

18. Wat is er nog meer van belang bij een Skintech RRS HA Eyes behandeling?

Met een skinbooster behandeling worden vaak mooie resultaten bereikt, die in de weken na de toepassing van de behandeling zichtbaar zullen worden. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is kort van duur. Na afloop van de behandelsessie kunnen dagelijkse werkzaamheden vrijwel direct hervat worden en zijn er weinig beperkingen waar u rekening mee dient te houden. De behandeling wordt bij Skintastics uitgevoerd door een ervaren huidtherapeut. In combinatie met de thuisverzorgingsproducten zijn de bereikte resultaten bovendien lang zichtbaar. Uw oogcontouren zien er beter uit en uw gezicht krijgt een frisse, jongere uitstraling door deze behandeling.

Ook voor nazorg kunt u rekenen op de ervaren Skintastics medewerkers. Laat u persoonlijk voorlichten tijdens een vrijblijvend en gratis consult in de kliniek. U kunt dan tevens RRS HA Eyes voor en na foto’s bekijken. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen, door een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.

Contact Info

 • 010 – 818 62 90
 • 06 – 24 57 15 24
 • info@skintastics.nl
 • Oostplein 146
  3011 KZ Rotterdam

Openingstijden

 • Maandag: 9.00 – 18.00
 • Dinsdag: 9.00 – 21.00
 • Woendag: 9.00 – 21.00
 • Donderdag: 9.00 – 21.00
 • Vrijdag: 9.00 – 18.00
 • Zaterdag: 9.00 – 18.00*
 • Zondag: gesloten

  Zo nodig en in overleg kunnen we afwijken van bovengenoemde openingstijden. *Op even weken gesloten.
0
Call Now Button