HydraFacial® Keravive behandeling voor een gezonde hoofdhuid

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

 • Dunner wordend haar
 • Droge, jeukerige hoofdhuid
 • Verstopte haarfollikels
 • Dode huidcellen
 • Slechte doorbloeding
HydraFacial Keravive

Over HydraFacial Keravive

Een gezonde bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. De HydraFacial Keravive behandeling is erop gericht de hoofdhuid te reinigen, voeden en hydrateren met als resultaat voller en gezonder haar.

Wanneer u last heeft van dunner wordend haar of zelfs haaruitval, kan de gezondheid van uw hoofdhuid daarvan de oorzaak zijn. Naast de populaire HydraFacial behandeling bieden we bij Skintastics de HydraFacial Keravive behandeling aan. Daar waar de gewone HydraFacial behandeling zich richt op de verbetering van de huid in het algemeen, richt de HydraFacial Keravive behandeling zich specifiek op de hoofdhuid.

De HydraFacial Keravive behandeling bestaat uit drie stappen:

1: reiningen en exfoliëren

Een Keravive-behandeling start met schoon, droog haar. De eerste stap is het reinigen en exfoliëren van de hoofdhuid. Hierbij wordt al het vuil wat zich op de hoofdhuid en de haarzakjes heeft opgehoopt opgezogen. Dit is een diepe reiniging met de Hydrafacial techniek.

2: stimuleren, hydrateren en voeden

In stap twee passen we een gepatenteerde mix van vijf groeifactoren en huidproteïnes toe op de hoofdhuid. Dit is het wondermiddel wat de bloedsomloop stimuleert en de hoofdhuid stimuleert tot de aanmaak van keratine, het lichaamseigen eiwit wat zorgt voor kracht en flexibiliteit in je haar.

3: verleng en versterk

Als laatste stap volgt een voedend haarserum in de vorm van een spray die je mee krijgt voor thuisgebruik, deze spray stimuleert de hoofdhuid tussen de behandelingen in.

De behandeling

De HydraFacial Keravive behandeling bestaat zoals gezegd uit drie stappen. De behandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten en onze huidspecialisten stemmen de behandeling af op de conditie van uw hoofdhuid.

Voor het beste resultaat adviseren wij eenmaal per maand de Keravive behandeling te ondergaan voor de duur van drie maanden. In totaal drie behandeling voor een geweldig resultaat.

XL Hair tegen haarverlies

Overweegt u een behandeling tegen haaruitval? De HydraFacial Keravive is uitermate geschikt om te combineren met een XL Hair behandeling voor een nog beter resultaat. XL Hair® is een hairbooster. Het is een lokale behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert, wat resulteert tot het eindigen van haaruitval en de (re)activatie van het haar. Het behandelpakket is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, mits de indicatie goed gesteld wordt en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 010 – 818 62 90.

Veelgestelde vragen – HydraFacial Keravive

Wat kan ik verwachten van de HydraFacial® Keravive behandeling?

De HydraFacial Keravive behandeling ondersteunt het natuurlijke vermogen van de hoofdhuid om keratine te produceren, bloedvaten te stimuleren en microcirculatie te verbeteren.

Hoelang duurt de HydraFacial Keravive behandeling?

De behandeling duurt gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten.

Mag ik de behandeling herhalen?

Jazeker, we raden zelfs aan de behandeling 3 maal te herhalen. 75% van de patiënten die de volledige behandeling hebben ondergaan ervaren voller haar.

Mag ik na de behandeling in de zon zitten?

Ja, na de behandeling kunt u gewoon in de zon zitten. Zorg ervoor dat u de rest van uw huid wel goed insmeert om zonnebrand te voorkomen.

Contact Info

 • 010 – 818 62 90
 • 06 – 24 57 15 24
 • info@skintastics.nl
 • Oostplein 146
  3011 KZ Rotterdam

Openingstijden

 • Maandag: 9.00 – 18.00
 • Dinsdag: 9.00 – 21.00
 • Woendag: 9.00 – 21.00
 • Donderdag: 9.00 – 21.00
 • Vrijdag: 9.00 – 18.00
 • Zaterdag: 9.00 – 18.00*
 • Zondag: gesloten

  Zo nodig en in overleg kunnen we afwijken van bovengenoemde openingstijden. *Op even weken gesloten.
0
Call Now Button