Casmara Alginaat Maskers

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

 • Onzuiverheden
 • Verminderen van Acne
 • Verhogen Collageen
 • Een vette en glimmende huid
 • Droge en vochtarme huid
 • Huidveroudering

Over Casmara Alginaat Maskers

Heeft u al eens gehoord van de speciale Casmara alginaat maskers? De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kun je ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen, iets dat met andere maskers niet mogelijk is. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. De alginaat maskers zijn een perfecte aansluiting op bijvoorbeeld een peeling, acne cleansing treatment, microdermabrasie, carbon laser peel en microneedling vanwege de lage temperatuur. De huid wordt meteen gekalmeerd. Hierdoor kan het na elke behandeling toegepast worden.

Wilt u een Casmara alginaat masker toevoegen aan uw behandeling geef dit dan door bij het maken van uw afspraak, hiervoor moeten wij namelijk extra tijd inplannen. De agenda laat het i.v.m. drukte vaak niet toe om last minute wijzigen door te voeren.

Wat doen de maskers?

Bij Skintastics werken wij vooral met de volgende 11 aliginaat maskers van Casmara:

 • Reaffirming masker: Hét masker voor de verslapte, onzuivere en vette(re) huid. Het masker is gemaakt van actieve houtskool. Houtskool heeft absorberende kwaliteiten en het vermogen vrijkomende onzuiverheden en afvalstoffen te absorberen. Algenextracten zorgen voor extra mineralen. Tevens een ideaal masker voor het verstevigen van de borsten ofwel draineren bij gezwollen ogen.
 • Cinnamon masker: Een activerend en verjongend masker voor de huid.  Dit opwarmende masker bevat o.a. zeewier extract en kaneel (Cinnamomum cassia). De verwarming zorgt  voor  een hyperemie van  de huid met als gevolg  de regeneratie van collageen en elastine weefsels en een verbetering van de versteviging van de huid. Het is ook zeer geschikt voor gebruik in combinatie met radiofrequentie behandelingen ter versterking van het effect. Het masker vergemakkelijkt de penetratie van de werkzame bestanddelen van het masker welke op de huid zijn aangebracht.
 • Gold masker: Dit masker bevat 24 karaats goudstof, wat de huid revitaliseert. Tegelijkertijd verbeterd het de stevigheid van de huid en zit het vol met antioxidant eigenschappen. Dit masker is gebaseerd op zeealgen extracten met hydraterende en remineraliserende eigenschappen.
 • Goji masker: Het GOJI masker bevat algen extracten, gojibes extracten en quinoa zaden. Het mengsel van deze ingrediënten is rijk aan antioxidanten en hebben een stimulerend effect op de huid. Daarnaast helpt deze cocktail de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid te versterken.
 • Re6tense masker: Dit masker werkt als een antioxidant op de huid en heeft verstevigende en verzachtende eigenschappen. Dit masker is geschikt voor elk huidtype, in het bijzonder voor de verslapte huid, dankzij zijn verstevigende, kalmerende en aromatische  eigenschappen.
 • Novanew masker: Dit masker richt zich op de droge en vochtarme huid. Het herstelt de vochtbalans door een hoge capaciteit aan hydraterende bestanddelen. Door een verfrissende werking te gebruiken bij reactie na massage, vapozone of uitreinigen.
 • Rgnerin masker: Dit masker is samengesteld uit carbolhydraten die, gecombineerd met lijnzaad en Aloë Vera bladeren een activerende werking hebben op de huidcellen. Het masker heeft een egaliserende, verzachtende en regenerende werking. Dit masker is in het bijzonder geschikt na een peeling, microdermabrasie, microneedling of exfoliërende behandeling.
 • Green masker: Dit masker werkt verstevigend en revitaliserend. Bevat o.a chlorofyl wat een actieve zuurstofverrijking geeft, verzachtend werkt en sneller doet genezen. Vandaar zeer goed in te zetten na een acne behandeling en bij een rode huid.
 • Sensitive masker: Ontspannend, verzachtend en voedend door Viooltjes en Haver (Avena Sativa) extracten. Vitaminen A, B en E zorgen voor remineralisering en een ontspannende sensatie. Hét masker voor de allergische, nerveuze couperose huid.
 • Green tea masker: Perfect voor de rijper wordende, zonbeschadigde en/of een vermoeide huid. Op basis van zeewier en groene thee bladen welke een 100 maal sterkere antioxiderede werking hebben dan Vit C. Door toevoeging van het ingrediënt Bètacaroteen biedt het de huid zonbescherming.
 • Vitamin Vegetable: Ideaal masker voor de oudere, door zon beschadigde en/of verwaarloosde huid. Het bevat natuurlijk gestabiliseerd vitamine C, afkomstig van sinaasappels en dille. Het bijzondere is de toevoeging van vitamine C met blekende en antioxidant eigenschappen. Verbetert de synthese van collageen, elasticiteit en de vochtigheidsgraad.

Casmara alginaat maskers FAQ – Veelgestelde vragen

Hier vindt u een aantal van de meest gestelde vragen en antwoorden over Casmara alginaat maskers. Staat uw vraag er niet tussen? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op en krijg altijd snel en professioneel antwoord op uw vraag.

1. Wat is een Casmara alginaat masker en wat doet het?

Casmara alginaat maskers mineraliseren uw huid en zorgen ervoor dat deze zowel gevoed als optimaal gehydrateerd wordt. Een masker is uitermate geschikt voor de veeleisende en ouder wordende huid, maar er zijn ook maskers speciaal voor de meer gevoelige, jonge, allergische en/of vette huid beschikbaar. De maskers hebben een algen basis en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, waaronder diverse werkzame vitamines. Een Casmara alginaat masker heeft een huidverstevigende werking.

2. Hoe werkt een Casmara alginaat masker?

Als het masker op de huid is aangebracht, voelt dit in eerste instantie koud aan. Door de lage temperatuur trekken de spieren in uw gezicht op natuurlijke wijze samen. De spiercontracties worden gevolgd door een aangenaam ontspanningseffect. Deze natuurlijke vorm van spiertraining verstevigt uw huid op zichtbare wijze en heeft daarnaast een ontgiftende werking. De optimale werking van het masker heeft een bijzonder anti-rimpel effect.

3. Hoeveel verschillende Casmara maskers zijn er?

In totaal zijn er 11 verschillende maskers ontworpen. Skintastics biedt hiervan alle variaties aan. Een Casmara alginaat masker is een weldadige en verwennende afsluiting van verschillende gezichtsbehandelingen.

4. Welk masker past bij u?

De verschillende maskers sluiten aan bij diverse huidtypes. Voorafgaand aan het aanbrengen van een Casmara alginaat masker bekijkt de huidtherapeut uw huid om te bepalen welk masker het beste past bij uw huid. Het masker is vloeibaar en kan zowel op het gezicht als in de hals worden aangebracht. Ook uw ogen en mond worden bedekt met het masker.

5. Welk effect hebben deze maskers?

Door de gevarieerde samenstelling kan het masker dat wordt gebruikt, optimaal worden afgestemd op uw huidtype en of de conditie van uw huid en eventuele problemen. Het masker bevat onder meer algen, vitaminen en mineralen en behandelt huidproblemen op effectieve wijze. Daarnaast heeft het een huidverbeterend effect, waardoor uw huid er fris en stralend uitziet.

6. Wat zijn de voordelen van een masker op basis van algen?

Een masker heeft een geweldige hydratatie in de diepere huidlagen. Ook het huidverstevigende effect en de verbetering van de elasticiteit van uw huid zijn aangename voordelen. Bovendien zorgen de werkzame ingrediënten voor een afname van de vochtophopingen onder de ogen.

7. Hoe voelt een Casmara masker aan?

Voorafgaand aan het masker wordt een serum aangebracht dat voor extra werking zorgt. Het aanbrengen van het masker voelt koud aan. Om het koude gevoel te beperken, wordt het masker snel aangebracht. Casmara alginaat maskers kunnen zonder probleem op de ogen en mond worden aangebracht. Na het verstrijken van de inwerktijd, ongeveer 15 tot 20 minuten, wordt het van uw huid afgerold. Dit is pijnloos.

8. Wat kan ik verwachten na dit masker?

Na een behandeling is uw huidstructuur fijner. Dat betekent dat fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar aanwezig zullen zijn. Uw huid ziet er daarnaast weer stralend en fris uit.

9. Kan een Casmara alginaat masker als losse behandeling worden toegepast?

Vaak is een Casmara alginaat masker een aanvulling op een andere gezichtsbehandeling. Het is bijvoorbeeld onder meer een prima aansluiting op een peeling. Ook behandelingen als microdermabrasie, Carbon laser peeling en microneedling kunnen gevolgd worden door een verkwikkend masker. Het kalmeert de huid en heeft diverse positieve effecten.

10. Ik heb een gevoelige huid, kan ik toch een Casmara alginaat masker laten aanbrengen?

Ja, Casmara heeft het product aanbod afgestemd op uiteenlopende huidtypes. Voor ieder type is er een masker beschikbaar, zo ook voor de gevoelige huid. Welk masker bij u de beste resultaten biedt, wordt bekeken door een ervaren huidtherapeut.

11. Zijn Casmara alginaat maskers veilig?

Ja, de productielijn van Casmara cosmetica staat onder strenge hygiënische en bacteriologische controles. Het is één van meest vooraanstaande Spaanse cosmeticahuizen dat beschikt over een modern eigen laboratorium waar zowel onderzoek als ontwikkeling van producten plaatsvinden. Het alginaat masker programma is uniek. Elk masker heeft eigen specifieke kenmerken en eigenschappen waar de nadruk op wordt gelegd.

12. Kunnen huidproblemen behandeld worden met een alginaat masker?

Nee, niet als op zich staande behandeling. De maskers hebben een uitstekende werking als u kiest voor een combinatie met een gezichtsbehandeling. Laat u daarom altijd informeren en adviseren door een huidtherapeut.

13. Kan ik tijdens een gezichtsbehandeling beslissen om een alginaat masker toe te laten passen?

Dit is helaas niet altijd mogelijk. Om teleurstellingen te voorkomen, wordt gevraagd om voorafgaand aan de behandeling door te geven dat u een Casmara alginaat masker wilt toevoegen aan uw (gezichts)behandeling. Vaak is het door drukte niet mogelijk om dit op het laatste moment te doen.

14. Wat zijn de kosten van een Casmara alginaat masker?

De kosten bedragen € 25 voor een behandeling van 15 – 20 minuten en € 90 voor een behandeling van 50 – 60 minuten met een Casmara masker .

15. Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Nee, de kosten voor maskers worden in de regel niet door zorgverzekeraars vergoed. Eventuele huidtherapeutische gezichtsbehandelingen komen vaak wel voor vergoeding vanuit een aanvullende zorgverzekering in aanmerking. De mogelijkheden en voorwaarden kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar.

16. Is er een minimum leeftijd van toepassing?

Nee, deze maskers kennen geen minimum leeftijd. Minderjarigen dienen altijd schriftelijke toestemming van de ouders en/of voogd te hebben.

17. Zijn er risico’s verbonden aan een Casmara alginaat masker?

Nee, een masker is veilig en kent geen bijwerkingen en/of complicaties. Door vooraf uw huid te analyseren wordt bepaald welk masker in uw geval toegepast kan worden. Van allergische reacties en/of huidverkleuringen is dan ook doorgaans geen sprake.

18. Wat is het verschil in de kleur van een alginaat masker?

Casmara heeft bewust voor verschillende kleuren gekozen, door de gevarieerde samenstelling en werking van de maskers. Skintastics werkt met de witte, groene, zwarte, roze en blauwe variant. Diverse huidtypes kunnen behandeld worden en profiteren van de gunstige werking die de alginaat maskers hebben.

19. Kan ik verschillende alginaat maskers achter elkaar aan laten brengen?

U kunt ervoor kiezen om een andere behandeling te laten volgen door een Casmara alginaat masker. Het masker heeft een unieke werking en past bij de samenstelling van uw huid. Meerdere maskers achter elkaar aanbrengen wordt dan ook niet geadviseerd.

20. Ik heb gehoord dat dergelijke maskers een verstevigende werking heeft op borsten. Klopt dat?

Het zwarte, Reaffirming mask, alginaat masker werkt zowel bevochtigend als ontgiftend. Het is het ideale masker voor zowel de onzuivere, vette en verslapte huid. De ingrediënten bestaan onder meer uit actieve houtskool dat een super absorberende werking heeft. Zo worden onzuiverheden en afvalstoffen geabsorbeerd. De toegevoegde algenextracten geven de huid die wordt behandeld extra mineralen. Dankzij de werking wordt het zwarte masker regelmatig toegepast bij het verstevigen van de borsten.

21. Is een Casmara alginaat masker ook voor mannen een mogelijkheid?

Ja, steeds meer mannen weten hun weg naar de cosmetische kliniek te vinden. Ook de mannenhuid kan, na advies van de huidtherapeut, met een van de alginaat maskers behandeld worden.

22. Hoe ziet mijn gezicht eruit na een Casmara alginaat masker?

Uw huid ziet er fris en stralend uit. Onzuiverheden worden door de combinatie van een gezichtsbehandeling en het masker verwijderd. De doorbloeding wordt daarnaast geoptimaliseerd. U hoeft niet bang te zijn voor rode vlekken of algehele roodheid van het gezicht. Na afloop van de behandeling kunt u uw normale werkzaamheden en/of dagelijkse activiteiten hervatten.

23. Zijn er zaken waar ik op moet letten na het laten aanbrengen van een alginaat masker?

De huidtherapeut geeft u persoonlijk verzorgingsadvies. Door dit advies op te volgen, heeft u zelf positieve invloed op uw huidstructuur. Voor de rest is het gebruik van een alginaat masker niet aan bijzonderheden verbonden.

24. Wat gebeurt er als het masker te lang op mijn huid blijft zitten?

De huidtherapeut houdt de tijd nauwgezet in het oog, zodat het masker niet langer dan nodig op uw huid zit. Als de tijd is verstreken, wordt het masker eenvoudig van de huid gerold.

25. Kan ik zo binnenlopen voor een alginaat masker?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. U kunt hiervoor een afspraak maken.

26. Wat is er nog meer van belang bij een Casmara alginaat masker?

Het ontspannende masker is meestal een aanvulling op een andere (gezichts)behandeling. Geef van tevoren aan dat u een alginaat masker als toevoeging op een bepaalde behandeling wenst. Om een optimale werking van de werkzame ingrediënten te garanderen, wordt het masker afgestemd op uw huidtype en structuur van de huid. Gedurende de inwerktijd van het masker, 15 tot 20 minuten, ligt u ontspannen op een comfortabel behandelbed en hoeft u niets anders te doen dan te genieten. U zou niet de eerste zijn die in slaap valt. Na afloop van de behandeling voelt uw huid zijdezacht aan en heeft u een stralende, frisse uitstraling.

Het Casmara alginaat masker is geschikt voor ieder huidtype en kan ook bij mannen toegepast worden. De resultaten die bereikt worden zijn goed. Bovendien is het een product dat uit veilige, werkzame ingrediënten is samengesteld. Van bijwerkingen en/of complicaties is geen sprake.

Contact Info

 • 010 – 818 62 90
 • 06 – 24 57 15 24
 • info@skintastics.nl
 • Oostplein 146
  3011 KZ Rotterdam

Openingstijden

 • Maandag: 9.00 – 18.00
 • Dinsdag: 9.00 – 21.00
 • Woendag: 9.00 – 21.00
 • Donderdag: 9.00 – 21.00
 • Vrijdag: 9.00 – 18.00
 • Zaterdag: 9.00 – 18.00*
 • Zondag: gesloten

  Zo nodig en in overleg kunnen we afwijken van bovengenoemde openingstijden. *Op even weken gesloten.
0
Call Now Button