Theraderm peels

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

 • Pigmentvlekken
 • Ouderdomsvlekken
 • Slechte huidtextuur
 • Schade door de zon
 • Fijne lijntjes & rimpels
Theraderm peels

Over Theraderm peels – 100% organische peels

Theraderm is een Zuid Koreaans merk die voornamelijk werkt met 100% organische peels. Deze peels zijn geschikt voor alle huidtypen en zijn gespecialiseerd voor de getinte en donkere huid. De peelings van dit merk kunnen ook uitgevoerd worden tijdens zonnige periodes. De basis van organische peelings zijn hoge concentraties antioxidanten. Deze beperken de schade die door vrije radicalen wordt veroorzaakt. Denk daarbij aan de zon en vervuiling in de lucht.

Theraderm 70% Vitamine C peeling

Tijdens de Theraderm Vitamine C peeling wordt 70% vitamine C op de huid aangebracht. Vervolgens wordt het ingesluisd middels microneedling. De vitamine C peeling wordt aangemaakt door een poeder te mengen met een vloeistof die de vitamine C activeert. Hierna wordt er een kalmerend masker aangebracht. Deze behandeling wordt geadviseerd bij het onderdrukken van de pigmentvorming bij melasma en bij huidveroudering, maar ook als Glow behandeling. Deze behandeling zorgt voor een gezonde doorbloeding van de huid, een mooie glow en goede hydratatie van de huid.

Theraderm Pink Peel

De Theraderm Pink peeling stimuleert de huidcellen diep in de huid dankzij het KUDTZU ingrediënt en bevordert de collageen- en elastineproductie. Deze werkt nog krachtiger dan klassieke fruitzuurpeelings. Het verlies van oestrogeen wordt dankzij de Pink Peel gecompenseerd. Deze behandeling zorgt voor mooie resultaten op vlak van huidveroudering en vormt ook een perfecte basis voor skin needling waarmee de anti-ageing effecten van de behandeling nog eens extra versterkt worden.

Theraderm Mela Lightening Peel 

De Theraderm Mela Lightening Peel is een mediumdiepe peeling dat toepasbaar is voor alle huidtypen en huidskleuren. De peeling bestaat uit een combinatie van retinol, arbutine, melk-, salicyl-, fytineen kojiczuur. Dit specifieke ingrediëntencomplex met een hoge concentratie, stabiliseert en reguleert de pigmentcellen. Pigmentaties zullen geleidelijk aan vervagen of verbleken. Het resultaat per peeling wordt zichtbaar rond zes weken na de behandeling. De Mela Peel is geschikt voor de aanpak van melasma (zwangerschapsmasker), pigmentvlekken en pigmentaties na ontstekingen.

Consult

Bij Skintastics kan de huid behandeld worden met verschillende  medium diepe tot diepe peelings. Deze peelings verschillen in sterkte, diepte en werking, zodat verschillende indicaties behandeld kunnen worden. Zo zijn er peelings voor het verminderen van acne, acnelittekens, pigmentvlekken, melasma, fijne lijntjes en een grove huidstructuur. Tijdens het consult beoordeelt de huidtherapeut welke peeling voor u geschikt is.

Theraderm peels FAQ – Veelgestelde vragen

Hier vindt u een aantal van de meest gestelde vragen en antwoorden over de theraderm peels. Staat uw vraag er niet tussen? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op en krijg altijd snel en professioneel antwoord op uw vraag.

1. Waarom peeling?

Een volwassen huid heeft tussen de 20 en 30 dagen nodig om zich te vernieuwen, terwijl een verouderde huid uiteindelijk tussen de 50 en 60 dagen nodig. Het celvernieuwingsproces wordt dus nagenoeg verdubbeld. De opperhuid vernieuwt zich elke maand vanuit de onderste huidlaag. Dan schuiven de nieuwe cellen steeds verder naar het huidoppervlak. Ze worden door de voortdurende aanmaak van cellen langzaam naar boven geduwd. Eenmaal boven in de opperhuid worden ze ook wel ‘dode huidcellen’ genoemd.

Wanneer deze celvernieuwing wordt vertraagd, wordt de huid niet alleen dunner, maar ook beschadigingen, rimpels en lijntjes herstellen niet of minder snel. Daarnaast wordt de huid grauwer en valer, peeling gaat dit tegen.

2. Hoe werkt peeling?

Peeling is een behandeling die de celvernieuwing helpt en stimuleert. Het is een techniek waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor gaat de huid er weer zacht en egaal uitzien. Tijdens een peeling worden bacteriën vernietigd, wordt de hydratatie verhoogd en wordt de opstapeling van dode huidcellen verwijderd. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan met een lage concentratie lactaatzuur die wordt gebruikt om de pH waarde van de huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. Het resultaat is een jonge, strakke en frisse huid.

3. Welke peeling is geschikt voor jouw huid?

Omdat elke huid anders is, kan een peeling het best volledig gepersonaliseerd worden. We bieden daarom verschillende soorten peelings aan. Bij deze peelings maken we gebruik van verschillende formules met verschillende zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules maken het mogelijk om de peeling laag op laag te laten werken. Hierdoor kunnen verschillende huidzorgen in een keer aangepakt worden.

4. Mag ik in de zon na een peeling?

Je kunt buiten zijn mits je minimaal voor één week iedere 2 uur een SPF aanbrengt. Echt zonnen mag niet omdat de pigment cellen ook worden geactiveerd.

5. Waarom kiezen voor organische peels?

Om de goede huidconditie die u heeft opgebouwd bij uw patiënten te kunnen behouden is het van belang om tijdens de zomermaanden de huid extra te voeden. Dit doen we door middel van organische peels. UVA en UVB stralen zorgen zoals u weet tijdens de zomermaanden voor een verdikking van de epidermis en activeert de pigmentcellen om pigment aan te maken. Deze huidaandoeningen willen we natuurlijk voorkomen! Dankzij de nieuwe organische peels van Theraderm gaan we next level werken op vlak van huidverbetering tijdens de zomer!

6. Hoe vaak mag ik een peeling?

Dat hangt van de peeling af. Voor een acnehuid hebben we kuren van 3 x in 10 dagen voor pigment en huid veroudering eens in de 2 weken.

Contact Info

 • 010 – 818 62 90
 • 06 – 24 57 15 24
 • info@skintastics.nl
 • Oostplein 146
  3011 KZ Rotterdam

Openingstijden

 • Maandag: 9.00 – 18.00
 • Dinsdag: 9.00 – 21.00
 • Woendag: 9.00 – 21.00
 • Donderdag: 9.00 – 21.00
 • Vrijdag: 9.00 – 18.00
 • Zaterdag: 9.00 – 18.00*
 • Zondag: gesloten

  Zo nodig en in overleg kunnen we afwijken van bovengenoemde openingstijden. *Op even weken gesloten.
0
Call Now Button