Wimpers en wenkbrauwen

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

 • Een verzorgde blik
 • Wimpers verven
 • Wenkbrauwen verven
 • Accentueren van de ogen
 • Geen last meer van uitlopers
wenkbrauwen-verf

Over Wimpers en wenkbrauwen

Overweegt u om uw wimpers te laten verven en/of uw wenkbrauwen te laten verven? Het verven van uw wimpers of wenkbrauwen is de perfecte uitkomst voor mensen met lichte wenkbrauw- en wimperhaartjes of mensen die ‘s ochtends geen zin hebben om met make-up in de weer te gaan. Zelfs wanneer uw een donkere haarkleur hebt, kan een gedeelte van uw wimpers of wenkbrauwen onzichtbaar zijn en kan een verfbeurt uw blik nog intenser maken.

Het verven van wimpers of wenkbrauwen is bovendien perfect voor mensen met een actief leven. Het scheelt u ‘s ochtends een hoop tijd en u hoeft u nooit meer zorgen te maken over make-up die uitloopt tijdens het sporten of in de regen. Ideaal!

Refectocil wimper- en wenkbrauwverf

Wij werken met het merk Refectocil, groot op het gebied van wimper- en wenkbrauwverf. Voor alle huidtypes en haarkleuren hebben zij de juiste bijpassende kleur voor je wenkbrauwen.

Wimpers verven

Steeds meer vrouwen kiezen er voor om hun wimpers te laten verven. Het geeft een mooi resultaat en u hoeft dan niet iedere dag opnieuw mascara op te doen wanneer u daar geen zin in heeft. U kunt zelf de kleur kiezen, het gaat er niet af tijdens het sporten of zwemmen en het ziet er heel natuurlijk uit.

Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitdrukking van uw gezicht. Mooie donkere wenkbrauwen laten uw gezicht spreken en dat willen we allemaal wel. Maar niet iedereen heeft van zich zelf volle donkere wenkbrauwen. Voor mensen met lichte en dunnen haartjes is het verven van de wenkbrauwen een oplossing.

Hoe lang blijft de verf zitten?

Op de wimpers blijft de verf 3 tot 4 weken zitten en op de wenkbrauwen blijft de verf 3 tot 6 weken zitten. De verf vervaagt geleidelijk aan. Bij hele blonde haartjes is er soms een tweede verfbehandeling nodig, omdat de kleur dan beter pakt en langer houdt.

Wimpers en wenkbrauwen verven FAQ – Veelgestelde vragen

Hier vindt u een aantal van de meest gestelde vragen en antwoorden over wimpers en wenkbrauwen. Staat uw vraag er niet tussen? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op en krijg altijd snel en professioneel antwoord op uw vraag.

1. Waarom laat ik mijn wimpers en wenkbrauwen verven?

Het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen accentueert uw ogen op uitzonderlijke wijze. Bent u zelf niet handig met mascara of kunt u niet goed tegen reguliere cosmetica producten? Dan is het een ideale behandeling om er dagelijks verzorgd uit te zien. Het is niet nodig om de verf dagelijks bij te kleuren en/of bij te tekenen. Uitlopende mascara behoort hierdoor tot het verleden.

2. Welke producten worden gebruikt bij het behandelen van mijn wimpers en wenkbrauwen?

Wimpers en wenkbrauwen zijn een opvallend onderdeel van uw gezicht en bovendien mede bepalend voor uw gezichtsuitdrukking. Met de juiste verzorging en styling heeft uw gezicht de gewenste verzorgde uitdrukking. Skintastics werkt daarom met de producten van RefectoCil, met een uitgebreid kleurenpalet.

3. Betreft het een permanente make-up behandeling?

Nee. De producten die worden gebruikt om uw wimpers en wenkbrauwen te verven, bieden langdurige resultaten, maar zijn niet permanent.

4. Ben ik geschikt voor een wimper of wenkbrauw behandeling?

RefectoCil producten zijn geschikt voor alle soorten huidtypes, ook voor de gevoelige huid rondom uw ogen. Skintastics maakt bij wimpers verven en wenkbrauwen verven uitsluitend gebruik van producten die door dermatologen en oogartsen zijn getest. Bent u niet zeker of uw gevoelige huid geschikt is voor een behandeling? Vaak kan er dan een proefstukje aangebracht worden.

5. Hoe wordt een wimper en wenkbrauw behandeling toegepast?

De schoonheidsspecialist of huidtherapeut bepaalt in overleg met u welk RefectoCil product er bij u wordt gebruikt. Ook de kleur wordt in samenspraak bepaald. Voorafgaand aan het aanbrengen van de verf worden uw wenkbrauwen en wimpers goed gereinigd. Geadviseerd wordt om zonder make-up naar de afspraak te komen. De huid rondom uw wimpers en wenkbrauwen wordt beschermd, om te voorkomen dat er verf op uw huid terecht komt. Na het aanbrengen van de verf heeft het product wat tijd nodig om in te trekken, waarna de verf vakkundig verwijderd wordt.

6. Heb ik direct zichtbaar resultaat?

Ja. Uw wimpers en wenkbrauwen zien er na het verven direct keurig verzorgd uit. Het effect houdt meerdere weken aan en kan daarna herhaald worden.

7. Hoe lang duurt het verven van wimpers en/of wenkbrauwen?

Het verven van des wimpers en wenkbrauwen met RefectoCil producten duurt ongeveer 20 tot 25 minuten. Doorgaans blijft de verf op uw wenkbrauwen 3 tot 6 weken zitten en bij uw wimpers zijn de resultaten 3 tot 4 weken goed zichtbaar. De aangebrachte verf vervaagt geleidelijk aan.

8. Wat kan ik verwachten na een behandeling?

Van een herstelperiode is geen sprake. Nadat de verfresten grondig zijn verwijderd, kunt u uw dagelijkse activiteiten en werkzaamheden direct hervatten. Het is bij uw huid niet zichtbaar dat u een wimper en/of wenkbrauw behandeling heeft ondergaan.

9. Is het aanbrengen van RefectoCil pijnlijk?

Nee, gedurende de behandeling zit u ontspannen in de behandelstoel. Uw huid wordt optimaal beschermd tegen de wimper- en wenkbrauwverf. Het is een eenvoudige behandeling met een minimale kans op bijwerkingen of complicaties.

10. Welke bijwerkingen heeft een wimper en wenkbrauw behandeling?

In enkele gevallen kan een allergische reactie optreden. Dit is alleen bij de uiterst gevoelige huid van toepassing. Om dit vooraf uit te sluiten, kan geadviseerd worden om wat verf op een klein stukje huid aan te laten brengen. Reageert uw huid hierop? Dan zal een behandeling bij de ogen worden afgeraden.

11. Ik heb onlangs een zelfbruiner gebruikt. Kan ik mijn wenkbrauwen nu laten verven?

Nee, geadviseerd wordt om in dat geval te wachten met het verven van uw wenkbrauwen. Wenkbrauwen die geverfd worden na het gebruik van een willekeurige zelfbruiner, veroorzaken namelijk vaak een geelachtige waas.

12. Kunnen mijn wimpers geverfd worden als deze gedeeltelijk zijn afgebroken?

U streeft naar een verzorgde oogopslag. Dat betekent dat de schoonheidsspecialist uw wimpers bekijkt voorafgaand aan het verven. Op het moment dat uw wimpers te kort zijn en/of als er een gedeelte van de wimpers ontbreekt, kan eventueel een alternatieve behandeling geadviseerd worden.

13. Is het mogelijk om mijn wimpers en wenkbrauwen te laten verven op het moment dat ik een medische behandeling onderga?

Dat hangt af van het soort behandeling. Laat u vooraf altijd informeren of adviseren door de behandelaar, voordat u een afspraak maakt voor een wimper of wenkbrauw behandeling. Vaak is behandeling op een later tijdstip, na het afronden van de medische behandeling, beter geschikt.

14. Waar moet ik rekening mee houden na het verven van mijn wimpers of wenkbrauwen?

Door met een aantal eenvoudige en vaak voor de hand liggende tips rekening te houden, geniet u langer van het resultaat. Vermijd het gebruik van cosmeticaproducten die een oliebasis hebben en wrijf niet in uw ogen. Gebruik de eerste 24 uur geen crème en/of make-up. Reinig uw wimpers en wenkbrauwen niet gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

15. Loopt de aangebrachte wimper of wenkbrauw verf niet uit?

Nee, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Na de behandeling kunt u uw normale dagelijkse werkzaamheden en sportactiviteiten weer hervatten. De eerste 24 uur let u op het gebruik van crème en overige cosmetica. Het verven van wimpers en wenkbrauwen is een ideale behandeling als u een actief leven leidt. Bovendien bespaart u tijd op het aanbrengen van make-up en het loopt niet uit in de regen of tijdens het sporten. De verf vervaagt geleidelijk aan, zonder uit te lopen.

16. Worden mijn wimpers langer door ze te verven?

Nee, dit is een vaak gedacht misverstand. Uw wimpers worden niet verlengd door het aanbrengen van de RefectoCil verf. Uw wimpers krijgen alleen een donkerdere kleur. De verf vormt ook geen laagje om de wimpers, mascara doet dit wel. Wilt u echt langere wimpers? Dan kan een wimperserum mogelijk uitkomst bieden.

17. Wat zijn de nadelen van wimpers verven?

De behandeling dient regelmatig herhaald te worden als u de effecten wilt behouden. Daarnaast bestaat een zekere kans op allergische reacties. Ook al bestaat RefectoCil uit verantwoorde ingrediënten, het is en blijft verf dat van invloed kan zijn op de gezondheid van zowel uw wimper- als wenkbrauwharen. Bij regelmatige toepassing van een verfbeurt, kunnen de haren op den duur droger aanvoelen en meer verzorging nodig hebben. De schoonheidsspecialiste kan u hierover meer vertellen tijdens het consult bij de kliniek.

18. Welke voordelen heeft wimpers en wenkbrauwen verven?

Het verven van uw wimpers en wenkbrauwen levert een stukje gemak en tijdsbesparing op. U hoeft zich niet dagelijks druk te maken over het aanbrengen van make-up. Het is een pijnloze behandeling die niet schadelijk is voor uw ogen. Daarnaast kunt u besparen op de aankoop van reguliere make-up producten.

19. Kan ik zelf de kleur uitkiezen?

RefectoCil heeft een kleurenpalet beschikbaar met speciale wimper en wenkbrauw verven. De kleur wordt voor een mooi, natuurlijk resultaat afgestemd op uw haarkleur. Dit gebeurt in overleg met de schoonheidsspecialiste of huidtherapeut die de behandeling bij u toepast.

20. Moet ik een afspraak maken of kan ik zo langskomen?

In verband met drukte worden alleen wimper en wenkbrauw behandelingen op afspraak gemaakt. Dit voorkomt teleurstellingen. U kunt zowel telefonisch als via e-mail een afspraak maken bij Skintastics. Ook invullen van het contactformulier is mogelijk.

21. Is er een leeftijdsbeperking van toepassing?

Nee. Al worden minderjarigen niet automatisch behandeld. Vanaf 16 jaar kan een wimper of wenkbrauw behandeling met schriftelijke toestemming van ouders en/of verzorgers worden toegepast. U kunt uw wimpers en wenkbrauwen laten verven zolang u dat wenselijk acht.

22. Zijn de producten van RefectoCil proefdiervrij?

Ja. Alle producten die gebruikt worden zijn 100% proefdiervrij. Daarnaast zijn de RefectoCil producten bijna allemaal vegan.

23. Wat kost wimpers of wenkbrauwen verven?

De tarieven van deze eenvoudige behandeling zijn uiterst betaalbaar. Bovendien kunnen verschillende combinaties gemaakt worden. Laat u vrijblijvend informeren over de kosten en mogelijkheden tijdens een gratis consult. Bekijk hier onze tarieven.

24. Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Nee, het verven van wimpers en wenkbrauwen is een puur cosmetische behandeling die niet door zorgverzekeraars wordt vergoed. Ook aanvullende zorgverzekeringen bieden hiertoe geen mogelijkheden.

26. Wat is er nog meer van belang bij wimpers en wenkbrauwen?

Het laten verven van wimpers en wenkbrauwen is geschikt voor vrijwel ieder huidtype, ook de gevoelige huid. Om allergische reacties uit te sluiten, kan vooraf getest worden. De behandeling neemt niet langer dan maximaal 30 minuten in beslag en biedt resultaten die meerdere weken goed zichtbaar zijn. De keuze voor een wimper en wenkbrauw behandeling is een keuze voor een stukje gemak en tijdsbesparing. De verf loopt niet uit en uw ogen zien er altijd goed verzorgd uit. Het is een ideale behandeling als u niet altijd zin heeft in de reguliere make-up.

25. Kan de behandeling langdurig toegepast worden?

Ja. U kunt uw wimpers en wenkbrauwen na het vervagen van de verf opnieuw laten behandelen. Hier zijn geen schadelijke consequenties of gezondheidsrisico’s aan verbonden.

Contact Info

 • 010 – 818 62 90
 • 06 – 24 57 15 24
 • info@skintastics.nl
 • Oostplein 146
  3011 KZ Rotterdam

Openingstijden

 • Maandag: 9.00 – 18.00
 • Dinsdag: 9.00 – 21.00
 • Woendag: 9.00 – 21.00
 • Donderdag: 9.00 – 21.00
 • Vrijdag: 9.00 – 18.00
 • Zaterdag: 9.00 – 18.00*
 • Zondag: gesloten

  Zo nodig en in overleg kunnen we afwijken van bovengenoemde openingstijden. *Op even weken gesloten.
0
Call Now Button