Harmony XL Pro

Lichttherapie in de strijd tegen huidproblemen

harmony-xl-pro-product-image

Behandelingen

Harmony XL Pro

Bij Skintastics in Rotterdam werken we met het zeer betrouwbare laserplatform Harmony XL Pro. Met deze krachtige laser kunnen we wel zes verschillende indicaties behandelen. Iedere indicatie wordt behandeld met een eigen techniek en aanpak. Het laserplatform bestaat uit verschillende handstukken waardoor de mogelijkheden zeer groot zijn. Door de verscheidenheid van deze laser kunnen we perfect maatwerk leveren voor iedere leeftijd en voor elke huidskleur.

harmony-xl-pro-content-infinity-laser-clinics-logo-006

ClearLift

ClearLift  is gebaseerd op een unieke wijze van energie verspreiding, door afgifte van een smalle pulsbreedte met meerdere pieken van energie, wat resulteert in een effectievere behandeling en meer comfort.

ClearLift levert foto akoestische schokgolven op het doelgebied door middel van hoge laser intensiteiten in nanoseconde pulsen. Dit mechanische Q-Switched effect creëert een gecontroleerde dermale wond –
een uniek werkingsmechanisme dat optimale resultaten voor elke indicatie bereikt.

De behandeling is krachtig genoeg om uitdagende huidonvolkomenheden, hyperpigmentatie en multi-gekleurde tatoeages aan te pakken, terwijl het mild genoeg is om de meest kwetsbare gebieden van het gezicht, hals en decolleté te behandelen.

clift2-img-031
pixel-perfect

Pixel Perfect

De Pixel Perfect behandeling is een licht- en lasertherapie die voor huidvernieuwing, huidverstrakking, huidverjonging en huidverbetering zorgt. De zogeheten fractional laser behandeling zorgt ervoor dat de huid van het gelaat steviger, strakker, jonger en veerkrachtiger aanvoelt, direct na de eerste behandeling.

De Pixel Perfect behandeling stimuleert het collageen zich te vervangen voor nieuwer en sterker collageen. En omdat collageen zorgt voor een mooie, jonge en fris uitziende huid, wordt de huid flink verbeterd door het oude collageen plaats te laten maken voor nieuwer en sterker collageen.

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt om het beste resultaat te krijgen, is afhankelijk van de kwaliteit van de huid, de intensiteit van de behandeling, het gewenste resultaat en de reactie van de huid op de Pixel Perfect behandeling.

Resultaten

Technologie

Harmony XL Pro is de geavanceerde versie van het veelomvattende Harmony XL-behandelingsplatform. Met nieuwe technologieën, handapparaten en innovatieve behandelingen stelt Harmony XL Pro u in staat de meest uitgebreide indicaties te behandelen en oplossingen te bieden voor de esthetische problemen van patiënten van alle leeftijden en klanttypen.

Harmony XL Pro biedt bijna 20 afzonderlijke technologieën die gebruikmaken van laser, licht en ultrasound voor de behandeling van meer dan 65 door de FDA goedgekeurde medische/esthetische indicaties. Nieuwe innovaties zijn onder andere mogelijkheden voor dieptewerking zodat behandelaars de precieze diepte kunnen regelen, afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel, het huidtype of de indicatie. Ook bieden we een fractionele Q-Switched scanninglaser voor snelle huidmodellering en verwijdering van meerkleurige tattoos, die de eerste in zijn soort is. Verder hebben we een speciale tip ontwikkeld die de veiligheid van de behandeling maximaliseert voor patiënten met een donkere huid, en een krachtige nieuwe acnebehandeling waarbij laser wordt gecombineerd met vacuümtechnologie.

2_banner_lift_aout
0
Call Now Button