HydraFacial

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Elasticiteit en stevigheid
 • Huidtextuur
 • Bruine vlekjes
 • Vette en  onzuivere huid
 • Zichtbare poriën
hydrafacial-2

Over HydraFacial

De originele HydraFacial behandeling is een gezichtsbehandeling die bestaat uit drie stappen. Het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie en een milde peeling om de poriën vrij van vuil te maken. Vervolgens worden diepe onzuiverheden uit de huid gezogen, met een speciaal ontwikkeld apparaat.

Een HydraFacial behandeling kan het hele jaar door en is perfect te combineren met andere behandelingen. Een combinatie met bijvoorbeeld Skinboosters en de Dermapen 4 behandeling is nog beter voor intensieve huidverbetering. Daarnaast is de behandeling ook perfect te combineren met ZO Rozatrol, ZO Brightalive en de Keravive behandeling.

ZO Rozatrol: Rosacea en Roodheid (Premium Booster)

Deze HydraFacial behandeling bestaat uit de basisbehandeling + een sterk geconcentreerd serum: de ZO Skin Health Rozatrol booster. Deze booster verminderd zichtbare roodheid en gevoeligheid van de huid, helpt de huidbarriëre te herstellen, de huid te hydrateren en te ontgiften.

ZO Brightalive: Hyperpigmentatie (Premium Booster)

Deze Hydrafacial behandeling bestaat uit de basisbehandeling + een sterk geconcentreerd serum: ZO Skin Health Brightalive booster. Deze booster zorgt voor verheldering van pigmentatie, waardoor de huid egaler wordt. Daarnaast voorkomt de aanmaak van nieuw pigment en geeft het extra hydratatie. Het serum wordt over het gehele gelaat aangebracht.

ReGen GF (Premium booster)

Regeneratieve peptides bootsen groeifactoren na om de productie van collageen en elastine te stimuleren. Revolutionaire M-007 transporttechnologie versterkt behandelingen doordat ze een diepere en efficiëntere penetratie mogelijk maakt.

Nassif MD Hydraglucan (Premium booster)

Gepatenteerde cocktail van ingrediënten die de huid hydrateert, herstelt, verjongt en beschermt. Herstelt de volheid en uitstraling van de huid en pakt tekenen van veroudering aan.

Dermabuilder

Helpt het aanzicht van fijne lijntjes en rimpels egaliseren en verhoogt de elasticiteit van de huid.

Britenol

Verheldert en brengt de huidtint in balans terwijl donkere plekken of pigmentvlekken worden geminimaliseerd.

Lip Perk

Een verfrissende behandeling die exfolieert, hydrateert en de lippen volume geeft.

Eye Perk

Hydrateert en verheldert de ogen voor een frisse en hernieuwde uitstraling.

HydraFacial Keravive: Gezond Haar

HydraFacial Keravive is een unieke en ontspannende behandeling die ontworpen is om de hoofdhuid te reinigen, te voeden en te hydrateren voor dikker en gezonder haar. HydraFacial Keravive herstelt de gezondheid van de hoofdhuid met een exclusieve mix van peptiden en groeifactoren van de nieuwste generatie.

STAP 1 : reiniging en peeling

Reiniging
De behandeling begint net als elke andere professionele gezichtsbehandeling, met een diepe reiniging van je poriën. De HydraFacial gaat echter veel dieper, dankzij het unieke HydraPeel-opzetstuk. Zo wordt alle make-up en vuil als het ware opgezogen uit de huid. Tijdens het reinigingsproces wordt een mix van botanische producten gebruikt, met hydraterende en kalmerende ingrediënten.

Peeling
Daarna ga je de peeling fase in, waar een mix van glycol- en salicylzuur wordt gebruikt om de dode, bovenste laag van huidcellen te verwijderen en een stralende teint te onthullen. Zoals bij elke chemische, exfoliërende behandeling, kan dit een tintelende sensatie geven. We gebruiken echter een milde peeling, en het zou daarom dus niet prikken of branden.

Het doel van deze eerste fase is om de bovenste huidlagen en dode cellen te verwijderen, zodat de serums dieper tot de huid door kunnen dringen. Hierdoor heb jij het mooiste en langdurig eindresultaat.

STAP 2 : hydratatie

In de tweede fase wordt je gezicht voorzien van een gericht serum, een op maat gemaakte cocktail met hydraterende ingrediënten, antioxidanten, peptiden en collageen.

STAP 3 : bescherming

Voor je vertrekt, wordt er een vochtinbrengende crème aangebracht op de huid. Er is geen verdere nazorg vereist en je kunt gewoon verder met je dag. Wel kan je huid wat rood zijn omdat de bloedsomloop is gestimuleerd.

Behandelmogelijkheden

30’ Signature HydraFacial

Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

€165,-

45’ Deluxe HydraFacial

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken via boosters of ledlicht.

 • Age-Refinement: de Dermabuilder boost vermindert fijne lijntjes en rimpels.
 • Radiance: de Britenol Boost minimaliseert donkere vlekken.
 • Clarifying: verlengde extracties en blauw ledlicht pakken verstopte poriën aan, remmen de talgproductie af en doden de bacteriën.

Vanaf €185,-

60’ Platinum HydraFacial

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

Vanaf  €210,-

Resultaten HydraFacial

HydraFacials kunnen worden afgestemd op jouw specifieke huidproblemen en gevoeligheidsniveau. Als je bijvoorbeeld last hebt van mee-eters en een vette huid, zullen we ons meer richten op een goede reiniging. Voor problemen met de huidtextuur, kan meer focus gelegd worden op peeling en glycolzuur.

Als je de behandeling herhaalt, kun je heel mooi een ongelijkmatige teint corrigeren, fijne lijntjes en rimpels zachter maken en de zichtbaarheid van grove poriën of acne verhelpen en voorkomen. Een reeks behandelingen kan een ongelijkmatige teint corrigeren, fijne lijntjes en rimpels gladstrijken, de zichtbaarheid van vergrote poriën verminderen en acne verhelpen en voorkomen.

HydraFacial™ = Just the thing for you!

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief.

Het is de meest geliefde behandeling van vele film- & muzieksterren voordat ze de rode loper moeten betreden en behoort zelfs tot de favorieten van de koninklijke familie van Monaco! Maar ook voor jou ligt zo’n droomhuid binnen handbereik. Boek nu je afspraak om zelf te ervaren wat HydraFacial™ kan betekenen voor jouw huid.

Hydrafacial FAQ – Veelgestelde vragen

Hier vindt u een aantal van de meest gestelde vragen en antwoorden over Hydrafacial. Staat uw vraag er niet tussen? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op en krijg altijd snel en professioneel antwoord op uw vraag.

1. Wat is een Hydrafacial behandeling?

Een HydraFacialbehandeling bestaat uit 3 stappen om de huid in een optimale gezondheidsconditie te krijgen:

 1. In de eerste stap wordt de huid intensief gereinigd en geëxfolieerd door middel van een ontspannende peeling.
 2. In de tweede stap worden de onzuiverheden uit de poriën verwijderd door middel van een pijnloze zuiging, tegelijkertijd wordt de huid gevoed met intense vocht-inbrengende middelen die de huid hydrateren.
 3. Met de laatste stap wordt de huid verzadigd met antioxidanten en peptiden om de gezonde gloed te creëren en de huid te beschermen.

2. Voor wie is de Hydrafacial behandeling geschikt?

De Hydrafacial behandeling is geschikt voor iedereen. Jong en oud, iedereen die de huid een boost wil geven. Je gezicht voelt zacht en schoon aan na de behandeling en je huid krijgt een prachtige glow. Ook kan je met een behandeling  op onzuiverheden, pigment of huidveroudering corrigeren. En natuurlijk is de behandeling ook een moment van ontspanning en even tijd voor jezelf.

3. Wat zijn de resultaten van een Hydrafacial?

Zelfs na één behandeling zul je een verbetering zien, aangezien de HydraFacial de huid in het algemeen lichter maakt. Je huid is diep gehydrateerd, straalt en heeft een gelijkmatigere teint. Deze resultaten zouden minstens vijf tot zeven dagen moeten aanhouden. Langdurige resultaten kunnen worden bereikt door middel van een reeks maandelijkse HydraFacials en onderhoudsbehandelingen.

4. Is een Hydrafacial behandeling pijnlijk?

Nee, de behandeling doet geen pijn. Sterker nog, de HydraFacial wordt als erg aangenaam en ontspannen ervaren! Daarnaast kan de huidtherapeute uit zes verschillende opzetstukken kiezen voor het apparaat, deze variëren van zachtaardig tot sterker – afhankelijk van jouw probleem, doel en gevoeligheid.

5. Kan ik na de Hydrafacial behandeling direct naar werk?

U kunt direct werken na de Hydrafacial. De huid is goed beschermd en zal er alleen maar beter uit zien! Het is mogelijk dat de huid wat rood gekleurd is na de behandeling.

6. Hoe bereik je het mooiste resultaat met Hydrafacial?

Voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke 4 weken te herhalen. Want elke 28 dagen vernieuwen de huidcellen zich en begint je huid weer te verstoppen. Dit zorgt ervoor dat je thuisproducten minder goed werken en je huid minder zal stralen.

Contact Info

 • 010 – 818 62 90
 • 06 – 24 57 15 24
 • info@skintastics.nl
 • Oostplein 146
  3011 KZ Rotterdam

Openingstijden

 • Maandag: 9.00 – 18.00
 • Dinsdag: 9.00 – 21.00
 • Woendag: 9.00 – 21.00
 • Donderdag: 9.00 – 21.00
 • Vrijdag: 9.00 – 18.00
 • Zaterdag: 9.00 – 18.00*
 • Zondag: gesloten

  Zo nodig en in overleg kunnen we afwijken van bovengenoemde openingstijden. *Op even weken gesloten.
0
Call Now Button