ClearLift Huidverjonging

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

 • Lichte Rimpels
 • Huidverslapping
 • Hangende hals
 • Onderkin
 • Hamsterwangen
rrs-ha-eyes

Over ClearLift Huidverjonging

Huidverslapping wordt veroorzaakt doordat de huid met de jaren gaat hangen door een verminderde aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastinevezels. Zelfs als u gezond eet, sport en afvalt, kunt u last hebben van probleemzones.  Probleemzones in het gelaat zoals: onderkin, hangende hals of hamsterwangen kunnen ervoor zorgen dat u niet gelukkig bent met uw uitstraling.

Deze laser facelift wordt uitgevoerd met een gefractioneerde Q-switched laser van Alma Lasers. Dit is een zogenaamde niet-ablatieve laser die de laserstraal gefractioneerd in uw huid brengt zonder de opperhuid te beschadigen.

De behandeling is zeer geschikt voor de verouderde huid en kan het hele jaar door worden uitgevoerd; Dus ook in de zomer. Bij de ClearLift-behandeling blijft uw huid in tact en bent u direct na de behandeling toonbaar.

ClearLift behandeling

De Harmony XL Pro laser stuurt laserstraaltjes in de lederhuid; Dat is de laag onder de opperhuid. Door deze laserstraaltjes worden de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen. Nieuw collageen betekent: huidvernieuwing en huidverstrakking. De behandelde huid krijgt hiermee een natuurlijke lift waarmee ook oneffenheden in de huid worden hersteld.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 010 – 818 62 90.

ClearLift Huidverjonging FAQ – Veelgestelde vragen

Hier vindt u een aantal van de meest gestelde vragen en antwoorden over ClearLift huidverjonging. Staat uw vraag er niet tussen? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op en krijg altijd snel en professioneel antwoord op uw vraag.

1. Voor wie is de ClearLift behandeling geschikt?

De ClearLift behandeling is met name geschikt voor de huid vanaf 30 jaar; Maar ook voor de oudere huid die in korte tijd een extra collageen boost nodig heeft. Ook donkere huidtypen kunnen met de ClearLift veilig worden behandeld. De behandeling wordt vooral uitgevoerd op gebieden zoals het gezicht, de hals en het decolleté.

2. Is de ClearLift laserbehandeling veilig?

De ClearLift laser heeft een FDA-keurmerk en voldoet hiermee aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid. De FDA is de Amerikaanse overheidsinstantie die controleert of lasers veilig en effectief zijn.De Clearlift laser werkt niet op pigment, is daarom veilig voor de zongebruinde huid en donkere huidtypen.

3. Hoeveel behandelingen heb ik nodig ?

Gemiddeld houden wij 3 tot 6 behandelingen aan. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van het door u gewenste resultaat en de staat waarin uw huid verkeert. Dit zullen wij met u bespreken tijdens het gratis intakegesprek.

4. Wanneer zie ik resultaat?

Direct na de behandeling merkt u dat uw huid gloeit en warm aanvoelt. In de twee tot drie weken na de behandeling doen de fibroblasten hun werk. In deze periode wordt het resultaat zichtbaar. U bent direct na de behandeling in staat het werk, hobby of andere bezigheden te hervatten. U ziet er ongehavend uit.

5. Waar moet ik na de behandeling rekening mee houden?

Na de behandeling heeft u 3 tot 7 dagen last van lichte roodheid. Het beste resultaat bereikt u met meerdere behandelingen.

Tevens kunt u  deze behandeling goed combineren met een Pixel behandeling. De ClearLift laser werkt aan de binnenkant van de huid en de Pixel Fractional laser werkt aan de buitenkant van de huid. De combinatie van deze twee behandelingen zorgt voor een optimaal resultaat van huidverjonging en huidverbetering.

Contact Info

 • 010 – 818 62 90
 • 06 – 24 57 15 24
 • info@skintastics.nl
 • Oostplein 146
  3011 KZ Rotterdam

Openingstijden

 • Maandag: 9.00 – 18.00
 • Dinsdag: 9.00 – 21.00
 • Woendag: 9.00 – 21.00
 • Donderdag: 9.00 – 21.00
 • Vrijdag: 9.00 – 18.00
 • Zaterdag: 9.00 – 18.00*
 • Zondag: gesloten

  Zo nodig en in overleg kunnen we afwijken van bovengenoemde openingstijden. *Op even weken gesloten.
0
Call Now Button