Pixel Perfect Huidverjonging

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

 • Fijne lijntjes
 • Diepere rimpels
 • Grove poriën
 • Acnélittekens
 • Pigmentvlekken
botuline-toxine

Over Pixel Perfect Huidverbetering

Voor de mooiste resultaten op het gebied van huidverbetering zetten wij de Pixel Perfect Fractional laser in. Dit is een ablatieve gefractioneerde laser die de fibroblasten stimuleert om nieuw collageen in de opperhuid aan te maken. Deze vorm van huidverjonging, die ook wel skin-rejuvenating of huidvernieuwing wordt genoemd, zorgt voor een versteviging en verstrakking van uw huid met als resultaat een jonge en frisse uitstraling.

Pixel Perfect behandeling

De Pixel Perfect behandeling is een licht- en lasertherapie met de Harmony XL Pro laser die voor huidvernieuwing, huidverstrakking, huidverjonging en huidverbetering zorgt. De zogeheten fractional laser behandeling zorgt ervoor dat de huid van het gelaat steviger, strakker, jonger en veerkrachtiger aanvoelt, direct na de eerste behandeling.

De fractional laser die bij de Pixel Perfect behandeling gebruikt wordt, stimuleert het collageen zich te vervangen voor nieuwer en sterker collageen. En omdat collageen zorgt voor een mooie, jonge en fris uitziende huid, wordt de huid flink verbeterd door het oude collageen plaats te laten maken voor nieuwer en sterker collageen.

Voordelen Pixel Perfect behandeling

Een groot voordeel van de fractional laser die bij de Pixel Perfect behandeling gebruikt wordt, is het feit dat deze laser een zeer korte hersteltijd of down time kent. Dit betekent dat de huid direct na de behandeling drastisch verbeterd is en dat de huid na de behandeling nauwelijks hoeft te herstellen.

De fractional laser behandeling stopt het ouder worden van de huid niet, maar draait de veroudering van de huid enkele jaren terug. Dit effect blijft doorgaans nog jaren zichtbaar, waardoor de behandeling zeker effectief genoemd kan worden.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 010 – 818 62 90.

Pixel Perfect Huidverbetering FAQ – Veelgestelde vragen

Hier vindt u een aantal van de meest gestelde vragen en antwoorden over Pixel Perfect huidverbetering. Staat uw vraag er niet tussen? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op en krijg altijd snel en professioneel antwoord op uw vraag.

1. Voor wie is de behandeling geschikt?

De Pixel behandeling is met name geschikt voor de huid die een matige tot aanzienlijke huidveroudering vertoont. De behandeling is niet geschikt voor mensen met een donkere huid vanwege de hoeveelheid pigment die zich in de huid bevindt.

2. Op welke gebieden kan de fractional laser ingezet worden?

De gefractioneerde laser wordt ingezet voor de behandeling van het gezicht, de hals, het decolleté en de handen, maar kan ook plaatselijk ingezet worden, zoals bij (acne) littekens, rimpeltjes rond de mond of ogen.

3. Hoeveel behandelingen heb ik nodig ?

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de staat van uw huid en het gewenste resultaat. Wij houden ongeveer 3 tot 5 behandelingen aan en bespreken dit met u tijdens het gratis intakegesprek. Tijdens het intake gesprek wordt ook de tijd tussen de behandelingen afgestemd om het beste resultaat te kunnen behalen.

4. Wat is het resultaat dat ik kan verwachten ?

Afhankelijk van de staat van de te behandelen huid kan aanzienlijke huidverjonging gerealiseerd worden. Het resultaat van de behandeling is al kort na de behandeling zichtbaar. De structuur van uw huid zal aanzienlijk verbeteren en zal zijn egale teint en uitstraling terug krijgen. Rimpeltjes en fijne lijntjes zullen aanzienlijk verminderen; U straalt weer!

5. Zijn er risico’s verbonden aan de laserbehandeling?

Voordat behandeld wordt, vindt er altijd een uitgebreide intake plaats. Deze intake wordt gebruikt om uw huid te analyseren en de contra-indicaties met u te bespreken om risico’s uit te kunnen sluiten. Tijdens de intake wordt de behandeling en het resultaat dat u kunt verwachten, uitvoerig met u besproken.

Contact Info

 • 010 – 818 62 90
 • 06 – 24 57 15 24
 • info@skintastics.nl
 • Oostplein 146
  3011 KZ Rotterdam

Openingstijden

 • Maandag: 9.00 – 18.00
 • Dinsdag: 9.00 – 21.00
 • Woendag: 9.00 – 21.00
 • Donderdag: 9.00 – 21.00
 • Vrijdag: 9.00 – 18.00
 • Zaterdag: 9.00 – 18.00*
 • Zondag: gesloten

  Zo nodig en in overleg kunnen we afwijken van bovengenoemde openingstijden. *Op even weken gesloten.
0
Call Now Button