NeoGen Plasma

”NeoGen Stikstof Plasma – De Ultieme Revolutie tegen Huidveroudering!”

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

  • Rimpels
  • Huidverslapping
  • Pigmentvlekken
  • Zonschade
  • Melasma
  • Acne littekens
Neogen-plasma

Neogen Plasma behandeling

De tekenen van veroudering zijn het duidelijkst te zien in onze huid. Fijne lijntjes, rimpels, verslapping, onregelmatigheid van huidpigmentatie, verwijde haarvaten die leiden tot rode vlekken en droogte zijn allemaal tekenen van de effecten van de zon, wind en tijd. Neem je huidzorgen weg en boek nu een NeoGen Stikstof Plasma behandeling!

Hoe werkt NeoGen Stikstof Plasma?

Terwijl sommige behandelingen een bescheiden verbetering opleveren aan het huidoppervlak geeft de NeoGen Plasma klinisch bewezen veranderingen. Zowel op als onder het huidoppervlakte, of zoals we dat noemen; de gehele architectuur. De Plasma vormt de juiste omstandigheden voor een voortdurende regeneratie van de huid. De resultaten zijn dramatische verbeteringen in fijne- en diepe rimpels, acne littekens, verslapping en verkleuring van de huid, evenals slechte huidskleur en textuur.

Plasma-energie wordt verkregen uit vervorming van medisch stikstofgas. Gedurende de behandeling behoudt de Plasma op unieke wijze de buitenste huidlagen die fungeren als een natuurlijk beschermend verband tot de nieuwe, gezonde huid zich daaronder volledig heeft gevormd.

Hoe lang duurt de behandeling?

NeoGen huidverbetering kan worden gebruikt om het hele gezicht te behandelen in ongeveer 40 minuten, of een kleinere, geselecteerde regio in 5-10 minuten. Deze eenvoudige procedure wordt hier in onze kliniek uitgevoerd. Afhankelijk van het te behandelen gebied, de conditie van de huid en het gewenste resultaat zijn één tot zes behandelingen aanbevolen. De hersteltijd is gerelateerd aan de intensiteit van de behandeling uitgevoerd. Na de behandeling kun je de bemerken dat de resultaten behaald nog dramatischer worden door de tijd heen.

Om meer te weten te komen over hoe je kunt profiteren van NeoGen huidverbetering kun je een afspraak boeken voor een vrijblijvende intake. We zien je graag in de kliniek!

neogen-plasma-behandeling

NeoGen Plasma FAQ – Veelgestelde vragen

Hier vindt u een aantal van de meest gestelde vragen en antwoorden over NeoGen Plasma. Staat uw vraag er niet tussen? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op en krijg altijd snel en professioneel antwoord op uw vraag.

1. Is NeoGen Plasma huidverbetering iets voor mij?

Wil je een jeugdiger uiterlijk en strakkere gezichtshuid? Wil je jouw huidskleur verbeteren of Heb je fijne lijntjes of rimpels (ook rond de ogen en mond) die je zou willen verminderen? Maken acne-littekens je onzeker over jouw huid? Dan ben je de perfecte kandidaat voor een NeoGen Stikstof Plasma behandeling!

2. Wat maakt NeoGen Plasma anders dan andere beschikbare behandelingen?

De baanbrekende wetenschap achter NeoGen Plasma maakt het verschil op verschillende belangrijke manieren van andere behandelingen. NeoGen Plasma is de eerste en enige behandeling die klinisch bewezen is om de huid te laten regenereren. 100% van de huid wordt behandeld, zorgt voor een regeneratie diep onder het huidoppervlak, geeft een natuurlijke hermodellering van de beschadigde huidarchitectuur en laat lijnen en rimpels verzachten!

3. Wat voor soort verbeteringen kan ik verwachten of zien?

Na de NeoGen Stikstof Plasmabehandelingen zie je verbeteringen in huidtextuur en -toon en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Na het ondergaan van een intensieve behandelingen zal je ook deze verbetering zien door de vermindering van diepte in rimpels, verzachting van acne littekens en pigmentvlekken. Nieuwe, gezondere en natuurlijke groei van elastine zal de contouren verbeteren, maak je huid strakker en verbetert je algehele uitstraling. Klinische studies laten een voortdurende verbetering zien tot wel twee jaar na de behandeling.

0
Call Now Button