Dermaceutic peels

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

 • Acnelittekens
 • Ouderdomsvlekken
 • Hyperpigmentatie
 • Slechte huidtextuur
 • Schade door de zon
 • Fijne lijntjes & rimpels
Dermaceutic peels

Over Dermaceutic

Dermaceutic is een Frans merk dat al meer dan 30 jaar koploper is in de esthetische, dermatologische geneeskunde. Als één van de eerste laboratoria is Dermaceutic gaan werken met ingrediënten als hyaluronzuur, stabiele vitame C, vitamine A en glycolzuur; ingrediënten die vandaag de dag onmisbaar zijn in de formules van kwalitatieve huidverzorging.

De peelings van Dermaceutic zijn op basis van hogere concentraties zuren en hierdoor effectiever bij de behandeling van diepere acnelittekens, rimpels, melasma (zwangerschapsmasker), pigmentvlekken en overtollige talgafscheiding.

Dermaceutic Milk peel

De Dermaceutic Milkpeel stimuleert de opperhuid, zorgt voor meer doorlaatbaarheid en draagt zo bij aan een verbeterde conditie van de huid. De peeling is geschikt voor de behandeling van acne, fijne lijntjes en een doffe teint. De peeling heeft een minimale downtime: de hersteltijd is dus relatief kort. Voorafgaand aan deze peel is het belangrijk om de huid goed voor te bereiden met de juiste producten. Tijdens het consult wordt besproken welke producten geschikt zijn voor jouw huid.

Dermaceutic Cosmopeel

De Dermaceutic Cosmo peel is een peeling met TCA, die zeer geschikt is voor het verbeteren van de huid met fijne lijntjes, rimpels, acnelittekens en lentigo solaris. Afhankelijk van de sterkte van de peel, staat er voor de behandeling een hersteltijd van 3-7 dagen. Na de peeling kunt u tijdelijk roodheid, zwelling en/of schilfering in het behandelde gebied ervaren. Voorafgaand aan deze peel is het belangrijk om de huid goed voor te bereiden met de juiste producten. Tijdens het consult wordt besproken welke producten geschikt zijn voor jouw huid. We bieden de Cosmo peelings aan in verschillende sterktes van 12%, 15%, 18% en 20%.

Dermaceutic Cosmopeel Forte

De Dermaceutic Cosmo peel forte is geschikt voor de behandeling van rimpels, sterke huidveroudering en acnelittekens. De hersteltijd na een Dermaceutic Cosmo peel forte behandeling is 7-14 dagen. Na de peeling ontstaat er doorgaans roodheid, zwelling en vervelling. Voorafgaand aan deze peel is het belangrijk om de huid goed voor te bereiden met de juiste producten. Tijdens het consult wordt besproken welke producten geschikt zijn voor jouw huid.

Dermaceutic Melapeel Forte

De Dermaceutic Mela peel is geschikt voor het verminderen van melasma en hyperpigmentatie. De hersteltijd na een Dermaceutic Mela peel forte behandeling is doorgaans minimaal. Voorafgaand aan deze peel is het belangrijk om de huid goed voor te bereiden met de juiste producten. Tijdens het consult wordt besproken welke producten geschikt zijn voor jouw huid.

Consult

Voorafgaand aan de eerste behandeling moet er een consult hebben plaatsgevonden. Tijdens dit consult zal de huidtherapeut een behandelplan opstellen passend bij uw huid en uw hulpvraag. De werking van de peelings en de voorbereidende producten worden besproken. Hierna kan er een nieuwe afspraak gepland worden voor de eerste behandeling.

Dermaceutic peels FAQ – Veelgestelde vragen

Hier vindt u een aantal van de meest gestelde vragen en antwoorden over Dermaceutic peels. Staat uw vraag er niet tussen? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op en krijg altijd snel en professioneel antwoord op uw vraag.

1. Wat houdt een peeling in?

Met een peeling behandelen we je huid en verwijderen we de bovenste laag aan dode huidcellen. Zo wordt het huidvernieuwing proces in gang gezet. Vervolgens schilferen de dode huidcellen af en krijgen de nieuwe, gezonde huidcellen de kans om naar de oppervlakte te komen. Zo draagt een peeling bij aan een frisse, gezonde en vaak jongere uitstraling. Weten wat een peeling voor jou kan doen? Vraag een vrijblijvend consultgesprek aan.

2. Ben ik geschikt voor een Dermaceutic peel?

Onze peelings en chemische peelings zijn zeer geschikt wanneer je bijvoorbeeld last hebt van acne, acnelittekens, pigmentvlekken, melasma, huidveroudering of een wat doffere huid door het roken. De peelings zijn geschikt voor elk huidtype. Plan gerust een gratis consultgesprek in en ontdek welke behandeling bij jouw huid past.

3. Welke resultaten kan ik verwachten?

Pigmentvlekken, acne, huidveroudering of gewoon een doffe teint. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om voor een chemische peeling te kiezen. Zo zien wij dagelijks tientallen mensen met andere huidtypen in onze kliniek in Rotterdam.

Het chemische peeling voor en na resultaat verschilt per huidtype en dus per persoon.  Onze huidtherapeuten geven je tijdens een consultgesprek graag advies om dit resultaat zo lang mogelijk mooi te houden.

4. Hoe ziet mijn huid eruit na de peeling?

Na de behandeling ziet jouw huid en 1 tot 2 weken rood, droog en schilferig uit. Een zwelling is ook niet ongebruikelijk. De bijwerkingen verschillen per peeling en variëren sterk per persoon. Een goede voorbereiding van de huid, verkleint de kans op een stevige reactie. Voorkom krabben, trek niet aan velletjes, want dit kan littekenvorming geven. Het resultaat zal na 8 weken duidelijk zichtbaar zijn en jouw huid verbetert in de weken en maanden na de peeling.

5. Wanneer wordt een chemische peeling afgeraden?

Voordat je een chemische peeling ondergaat, beoordeelt een huidtherapeut jouw huid. Soms is het namelijk beter om een peeling behandeling uit te stellen of wordt een chemische peeling zelfs afgeraden. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer je last hebt van een zeer gevoelige huid of wanneer je in verwachting bent. Een ervaren huidtherapeut zal je altijd een betrouwbaar advies geven, waardoor je zeker bent dat het voor jou veilig is om een behandeling te ondergaan.

6. Wat houdt een chemische peeling in?

Een behandeling met een chemische peeling begint met het reinigen en ontvetten van de huid. De specialist brengt vervolgens zorgvuldig de chemische peeling vloeistof aan. Aan het eind van de peeling behandeling wordt de huid altijd verzorgd met een verzorgende/herstellende crème van Dermaceutic en een zonbescherming.

7. Waarom gebruik je een peeling?

Een chemische peeling kan in veel gevallen een effectieve behandeling zijn. Uit ervaring weten wij dat een chemische peeling effectief is bij het verminderen van zonschade, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker (melasma), littekens, acne, een doffe huid, grove poriën, fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast kan een chemische peeling helpen bij het verbeteren van de huidhydratatie.

8. Wat doet een chemische peeling?

Een chemische peeling stimuleert celvernieuwing, verheldering van pigment en de productie van collageen en elastine. Een chemische peeling is een medische procedure waarbij een hoge concentratie zuur wordt gebruikt voor exfoliatie en stimulatie van de huid. Afhankelijk van het type zuur (o.a. glycolzuur, salicylzuur, kojinezuur, melkzuur, TCA of fenol) kan een chemische peeling oneffenheden verminderen. Denk aan hyperpigmentatie, zonschade, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker (melasma), acne, littekens, een doffe huid, grove poriën, fijne lijntjes en rimpels. Het resultaat: een frisse en stralende huid.

Contact Info

 • 010 – 818 62 90
 • 06 – 24 57 15 24
 • info@skintastics.nl
 • Oostplein 146
  3011 KZ Rotterdam

Openingstijden

 • Maandag: 9.00 – 18.00
 • Dinsdag: 9.00 – 21.00
 • Woendag: 9.00 – 21.00
 • Donderdag: 9.00 – 21.00
 • Vrijdag: 9.00 – 18.00
 • Zaterdag: 9.00 – 18.00*
 • Zondag: gesloten

  Zo nodig en in overleg kunnen we afwijken van bovengenoemde openingstijden. *Op even weken gesloten.
0
Call Now Button