Dermalux TriWave

Een stralende huid dankzij de kracht van licht

dermalux-triwave-242

Dankzij Dermalux® is een mooie huid nu voor iedereen weggelegd. Al na één behandeling krijgen de huidcellen onmiddellijk nieuwe energie, waardoor een vale, vermoeide teint wordt gerevitaliseerd. Een reeks behandelingen zorgt voor een langdurig zichtbaar resultaat, stimuleert de natuurlijke vernieuwing en herstelprocessen van de huid en versnelt de vorming van nieuwe cellen, wat huidaandoeningen verhelpt en een stralende, gezond uitziende huid bevordert.

Behandeling

De Dermalux®-behandeling is een ontspannen, pijnloze ervaring met een aangetoond positief effect op uw humeur. Geniet van de luxe van even tijd voor uzelf, terwijl uw huid het energiegevende licht absorbeert om de celvernieuwing een impuls te geven en de huid weer te laten stralen.

Elke behandeling duurt zo’n 20 minuten, waarna u – zonder hersteltijd – stralend naar huis gaat! Omdat het licht een hele reeks huidverbeteringsprocessen op gang brengt, blijven de voordelen zichtbaar, ook nadat de behandeling is afgerond.

De kracht van licht

Licht heeft allerlei positieve effecten op ons lichaam; het helpt bij de vorming van vitamine D, stimuleert de collageenproductie, bevordert ons welzijn en laat onze huid stralen!

Fototherapie vindt van nature overal om ons heen plaats; onze cellen absorberen licht en worden erdoor beïnvloed. Verschillende golflengtes stimuleren verschillende effecten in de huid. We weten dat doorlopende blootstelling aan uv-licht zeer schadelijk is, maar het is klinisch bewezen dat gecontroleerde doses rood, blauw en nabij-infrarood licht gunstig zijn.

Bij LED fototherapie, inmiddels zeer populair onder beroemdheden, worden deze gunstige golflengtes toegediend aan de diepste lagen van de huid, om onze cellen nieuwe energie te geven, met een aantoonbaar verjongend resultaat. Huidcellen die van energie worden voorzien, functioneren beter en kunnen zich tot 200% sneller vernieuwen, wat vervolgens leidt tot een jeugdig ogende, gezonde en stralende teint.

dermalux-tri-wave-red-light-hr

LED fototherapie

Dermalux® biedt huidspecifieke behandelingen die gebruik maken van combinaties van blauwe, rode en nabij-infrarode golflengtes, waarvan klinisch is aangetoond dat ze de collageen- en elastineproductie stimuleren, de bloedsomloop verbeteren, roodheid en irritatie verminderen en afrekenen met bacteriën die onzuiverheden veroorzaken.

Door toepassing van de nieuwste generatie LED-technologie zorgt Dermalux® dat het licht veilig en gericht wordt toegediend, met de optimale intensiteit voor maximale huidverbetering. Dermalux® maakt geen gebruik van warmte of chemicaliën en beschadigt de huid niet. Het heeft een uitstekend veiligheidsprofiel en is gunstig voor alle huidtypen, zonder hersteltijd.

8cae74_6f1b3db0523547d7893766df862151d6_mv2
0
Call Now Button