Dermaroller

Geschikt voor o.a. de volgende indicaties:

 • Algehele huidverbetering
 • Verouderde en zonbeschadigde huid
 • Rimpels en droogte lijntjes
 • Decolleté rimpels
 • Vermoeide en doffe huid
 • Verbetering huidtextuur
 • Grove poriën
 • (Acne) Littekens
 • Matige Acne/onzuivere huid
 • Huidbeschadigingen
 • Hyperpigmentatie
 • Rosacea
 • Striae
dermaroller9

Een huidverbeterende tool voor thuisgebruik!

De Dermaroller biedt de oplossing als je nog meer resultaat wilt bereiken dan je huidige huidverzorgingsproducten kunnen bieden. Met de Dermaroller zet je jouw huid op een krachtige manier aan om zichzelf te herstellen en de aanmaak van nieuw collageen en elastine te stimuleren. Dit is de meest natuurlijke oplossing voor alle huidproblemen die vragen om verbetering, omdat het lichaamseigen herstelproces gestimuleerd wordt.

De originele Dermaroller kan bijdragen aan een egaler, frisser en jonger huidbeeld. De Dermaroller heeft 162 micronaaldjes met een lengte van 0,2 mm, welke perforeren in de bovenste huidlaag, de epidermis, wanneer deze over de huid wordt gerold.

Je huid zal deze onzichtbare gaatjes onmiddellijk herstellen door meer collageen aan te maken. De minuscule gaatjes zorgen er ook voor dat producten die tijdens en na de behandeling op de huid zijn aangebracht wel 200x beter door de huid worden opgenomen. Door het gebruik van de Dermaroller wordt de huid ontdaan van dode huidcellen, ophopingen en verstoppingen en wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd, wat zich resulteert in een verhoogde aanmaak van collageen en elastine.

De Dermaroller is ook uiterst geschikt voor ondersteunend thuisgebruik tijdens de huidverbeterende behandelingen die worden uitgevoerd in de praktijk door een specialist. De Dermaroller is een topproduct dat bij uitstek voor veel indicaties ingezet kan worden: van textuurproblemen zoals huidveroudering, grove poriën en littekens, tot aan pigmentproblemen. Het is dan ook niet voor niets dat de Dermaroller door verschillende artsen en huidspecialisten wordt aangeraden om de huid vanuit huis een enorme boost te geven en te verbeteren!

Gebruik Dermaroller

Voor een goed resultaat is het van essentieel belang dat u de Dermaroller correct gebruikt.

dermaroller-1

1. Reinig uw huid

Voordat u de Dermaroller gebruikt, dient u het te behandelen huidoppervlak grondig te reinigen, zodat er geen bacteriën in de bovenste huidlaag kunnen doordringen.

dermaroller-4

2. Dermaroller

2. Beweeg de dermaroller over uw huid en maak stervormige bewegingen met lichte druk over het te behandelen huidoppervlak. Rol daarbij telkens 2-3 keer horizontaal, verticaal en diagonaal over de huid. Til de roller elke keer op voordat u van richting verandert.

dermaroller-3

3. Controleer

Controleer of u alle plekken  op uw huid heeft bereikt met de dermaroller. Trek uw huid, indien nodig, met uw vingers enigszins strak om kleine plooitjes en minder toegankelijke plekken op uw huid goed te bereiken.

dermaroller-2

4. Verzorgingsproduct

Wacht na de behandeling zo’n 10 tot 15 minuten om de huid te laten bijkomen. Breng vervolgens een geschikt verzorgingsproduct aan. De producten uit de Hyaluron-serie van Dermaroller lenen zich hier bijzonder goed voor.

Dermaroller Pakket is inclusief:

Dermaroller
Dermaroller is een compacte tool met naaldjes welke wordt geleverd in een speciale case. Hierin dient de roller na elke behandeling opgeborgen te worden, om zo de naaldjes intact te houden en de levensduur van de Dermaroller te verlengen. De Dermaroller verstevigt de huid, stimuleert de productie van collageen en elastine, helpt rimpels te verminderen en te voorkomen en is in te zetten voor veel meer huidindicaties!

Cleaner, 30 ml
De antibacteriële, alcoholvrije cleaner op natuurlijke basis dien je te gebruiken om je Dermaroller grondig te reinigen na je behandeling, hierdoor werk je altijd hygiënisch en verleng je de levensduur van de Dermaroller. Spoel de Dermaroller af onder warm stromend water, schud het water er af en spray 2 tot 3 pompjes met de cleaner. Laat de roller aan de lucht drogen en berg hem daarna weer op in het meegeleverde doosje.

Lipopeptide Collageen Booster serum met vitamine A, 30 ml
De Lipopeptide Collageen Booster met vitamine A bevat werkzame stoffen zoals peptiden, vitamines en anti-oxidanten die het celherstel ondersteunen en tegelijkertijd ervoor zorgen dat uw huid frisser, strakker en gezonder oogt. Dit product is afgestemd op het gebruik in combinatie met de Dermaroller.

dermaroller9

Bijpassende Dermaroller producten

lipodeptide

Lipopeptide serum met vitamine A.
Het lipopeptide serum wordt op een gereinigde huid aangebracht, waarna de behandeling met de Dermaroller wordt gestart.
Het lipopeptide serum bevat krachtige werkzame ingrediënten, zoals o.a. een combinatie van peptiden, vitamine A en sheaboter, die het celherstel ondersteunen, de huid intensief verzorgen en werken op de celvernieuwing en aanmaak van collageen. Zo dragen ze bij aan een gezonder ogende huid: de huid ziet er jeugdiger en frisser uit, lijntjes verminderen.

Let op: vanwege het hoge gehalte aan vitamine A mag de huid na het aanbrengen niet worden blootgesteld aan direct zonlicht.

Prijs: €29,10

mask

Dermaroller Hyaluron sheet mask.
Het rijke Dermaroller Mask hydrateert de huid intensief en ondersteunt tegelijkertijd de collageenproductie voor meer veerkracht. Uw huid ziet er weer fris en stralend uit. Het Dermaroller Mask bestaat uit een huidvriendelijk zijden masker dat doordrenkt is met intensief verzorgende en regenererende stoffen, zoals vitamine E, hyaluronzuur en peptiden. Binnen 20 minuten na het aanbrengen van het hydraterende masker worden de bestanddelen actief en hun effect houdt langdurig aan. Het Hyaluron sheet mask mag gelijk na een Dermaroller behandeling aangebracht worden.

Tip: Leg de maskers in de koelkast, voor extra verkoeling.
Het masker is ook goed in te zetten na en tijdens vliegreizen, na een dag in de zon, bij een zonverbranding en na intensieve gezichtsbehandelingen.

Prijs: per doos (10 st.) €80,-
Los per stuk €12,95

hyal-c

Dermaroller Hyaluron serum met vitamine C
Dermaroller Hyal C is een intensief hydraterend hyaluronzuurserum dat is verrijkt met vitamine C. Door de toegevoegde vitamine C ondersteunt het serum de bescherming van de huid tegen celschade, die ontstaat door vrije radicalen uit bijvoorbeeld uitlaatgassen, nicotine en andere schadelijke invloeden, en door een ongezonde levensstijl. Het gevolg is dat de huid vroegtijdig veroudert: ze oogt snel moe, dof en slap. Vitamine C gaat dit tegen en kan zelfs ouderdomsvlekken verminderen. Ook ondersteunt vitamine C de aanmaak van collageen.
In combinatie met hyaluronzuur – dat huideigen vocht opslaat en zo droogtelijntjes opvult of zelfs voorkomt – zorgen de werkzame stoffen ervoor dat uw huid er niet alleen gezonder, maar ook jonger uitziet. Het Dermaroller Hyal C serum is een goede ondersteuning bij de Dermaroller thuisbehandeling. Het serum dient in de ochtend aangebracht te worden op een gereinigde huid, voor dagelijks gebruik.

Prijs: €28,75

hyaluronampullen

Dermaroller Hyaluronampullen
De ampullen bevatten een hoge concentratie hyaluronzuurserum. Het serum in de ampullen ondersteunt de natuurlijke hydratatie van de huid en bevordert de lichaamseigen aanmaak van collageen en elastine. Bij regelmatig gebruik oogt uw huid jonger en frisser. Lijntjes en rimpels worden opgevuld en minder zichtbaar.
De Hyaluronampullen mogen gelijk na een Dermaroller behandeling aangebracht worden, maar zijn ook in te zetten als kuur of voor dagelijks gebruik.

Prijs: per doos (30 st.) €80,-
Los €7,95 per stuk.

retinator

Dermaroller Retinator serum.
Een wondermiddel op het gebied van anti-aging. Het stimuleert de celdeling van de huid, de regeneratie van huideigen collageen en verbetert de elasticiteit van de huid. Uw huid oogt jeugdiger, frisser en steviger. Dermaroller Retinator serum bevat o.a. 0,3% vitamine A, hyaluronzuur en vitamine E.

Prijs: €64,95

Dermaroller + 30ml roller cleanser + 30ml lipopeptide met vitamine A

Nu tijdelijk € 95,- (Gratis verzending)

Dermaroller Bestellen

Bestel de dermaroller eenvoudig via onderstaand formulier of stuur ons een bericht op whatsapp via 06-24571524.

Veelgestelde vragen – Dermaroller

Hoe werkt de Dermaroller?

De dermaroller veroorzaakt een serie zeer kleine prikgaatjes in de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid geactiveerd wordt en er groeifactoren vrijkomen die de productie van collageen en elastine doen toenemen.

Het veroorzaken van een verhoogde collageenproductie is ook het doel van zeer veel andere huidverbeterende behandelingen zoals microdermabrasie, lasers en peelings. Dermarollertherapie activeert en stimuleert de lederhuid zonder dat de opperhuid wordt verwijderd.

Doordat de opperhuid in tact blijft, is de herstelperiode kort en is het risico op permanente structurele beschadiging, zonovergevoeligheid, hyperpigmentatie of pigmentverlies nihil.

Wat zijn de voordelen van de dermaroller?

Voordelen van de dermaroller zijn:

 • Geschikt voor elk huidtype
 • CE gekeurd instrument
 • Uw huid blijft volledig intact
 • Serums worden beter opgenomen in de huid.
 • Kan gebruikt worden op elke zone van het gelaat

Geschikt voor de behandeling van o.a:

 • Rimpels en lijnen verzachten
 • Huidtextuur verbeteren
 • Littekens verzachten
 • Acne littekens verbeteren
 • Striae verbeteren
 • Oude operatie littekens verbeteren
 • Haarverlies verminderen
Hoe reinig je de Dermaroller na gebruik?

Het is heel belangrijk om de Dermaroller na afloop van elke behandeling op de juiste manier te reinigen, zodat het gebruik gegarandeerd hygiënisch is.

Spoel de rollerkop eerst af onder warm, stromend water en schud hem vervolgens lichtjes droog. Spray de rollerkop daarna vier keer rondom in met New Natural Line Roller Cleaner en laat kort drogen voordat u hem weer opbergt in de meegeleverde ‘jewel case’. Zo weet u zeker dat hij niet op de kwetsbare micronaaldjes rust en verlengt u de levensduur van uw Home Care Dermaroller.

Hoevaak kan ik de dermaroller gebruiken?

De dermaroller kan 2 – 3 keer per week thuis worden toegepast op de huid om een lichte celvernieuwing te stimuleren. Indien u de dermaroller regelmatig en grondig reinigt en deze met zorg opbergt in de originele jewel case, kan hij minimaal 50 keer worden gebruikt.

Roller Cleaner: 6 maanden na opening van de verpakking

Is een Dermaroller veilig?

Het gebruik van de Dermaroller is, indien gehouden aan de voorwaarden, zeer veilig. Belangrijk om te onthouden is dat de Dermaroller niet mag worden gebruikt wanneer deze eerder door iemand anders werd gebruikt.

Tijdens zwangerschap mag de roller gewoon worden gebruikt. Bepaalde crèmes en serums (bijvoorbeeld met Vitamine A) mogen echter niet gebruikt worden tijdens zwangerschap.

Bij gebruik van roaccutane (isotretinoine) mag de roller niet worden gebruikt. Pas na een periode van minimaal 6 maanden nadat gestopt is met deze medicatie kan de roller worden gebruikt.

Het is raadzaam om na 6 maanden te zijn gestopt met deze medicatie, de roller te testen op een klein huidoppervlak om te observeren hoe de huid heelt. Bij één van de volgende aandoeningen mag Dermaroller niet worden gebruikt

 • Huidirritatie.
 • Infectie (schimmels, bacteriën, virussen) van de huid
 • Actieve koortslip
 • Actieve acne
 • Actieve huidaandoeningen

Contact Info

 • 010 – 818 62 90
 • 06 – 24 57 15 24
 • info@skintastics.nl
 • Oostplein 146
  3011 KZ Rotterdam
0
Call Now Button