Beauty Angel

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

 • Huidveroudering
 • Onzuivere huid
 • Grove poriën
 • Ouderdoms- en pigmentvlekken
 • Rimpels in gezicht en decolleté
beauty-angel

Over Beauty Angel | Collageenlicht

Overweegt u een behandeling voor verjonging van de huid? De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van lichttherapie en wellness therapie, dat de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

De lamp maakt gebruik van zogenaamd ‘rood’ licht met een speciale frequentie die praktisch geen UV bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling. Het licht is NIET schadelijk voor uw gezondheid.

De Beauty Angel ELT (Energizing Light Technology) staat voor een innovatieve licht- en wellnessbehandeling die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult De speciale lichtspectra stimuleren de fibroblasten voor de lichaamseigen producte van collageen, elastine en hyaluron. Bovendien verbetert de dieptewerking van het licht de energievoorzieing van de huid en de opname van de werkstoffen. Uw verzorgingsproducten kunnen daardoor bijzonder effectief werken.

Behandeling Beauty Angel

Een Beauty Angel behandeling duurt ongeveer 15-20 minuten. Voordat uw huid wordt blootgesteld aan het rood-licht van de Beauty Angel, wordt uw huid gereinigd. Na deze reiniging worden twee serums op de huid aangebracht die de werking van de Beauty Angel stimuleren. Nu is uw huid er klaar voor om aan het licht te worden blootgesteld. Als afsluiting van de behandeling wordt er een crème aangebracht. Ter bescherming van het felle licht, worden uw ogen tijdens de behandeling beschermd.

Hoe bereikt u het gewenste resultaat?

De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspanningseffect en een frissere en zachtere huid. Het proces van de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron houdt nog enige tijd na de eerste sessie aan. Voor een optimale verbetering van uw huid, raden wij u een combinatie van 2 tot 4 behandelingen per maand aan, met speciale anti-ageing huidverbeteringsproducten. Daarnaast draagt, vanzelfsprekend, een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het uiteindelijke resultaat.

Directe resultaten

 • Zacht en soepele huid
 • Vochtgehalte in de huid wordt verbeterd
 • Fijne poriën en een beter huidbeeld
 • Ontspanning en goede gezondheid

Resultaten op lange termijn

 • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
 • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
 • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

Beauty Angel FAQ – Veelgestelde vragen

Hier vindt u een aantal van de meest gestelde vragen en antwoorden over de Beauty Angel behandeling. Staat uw vraag er niet tussen? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op en krijg altijd snel en professioneel antwoord op uw vraag.

1. Wat houdt Beauty Angel precies in?

1. Wat houdt Beauty Angel precies in?

De Beauty Angel is een combinatie van lichttherapie en wellness therapie. Op innovatieve manier wordt de strijd met huidveroudering aangegaan en wordt de aanmaak van zowel hyaluron, elastine en collageen gestimuleerd. Als u regelmatig voor een deze behandeling kiest, wordt uw huid zichtbaar strakker en verminderen fijne lijntjes en rimpeltjes. Uw huidstructuur verbetert en de gevolgen van huidveroudering worden subtiel verminderd. Een andere benaming voor Beauty Angel is collageen lichttherapie.

2. Ben ik geschikt voor een Beauty Angel behandeling?

2. Ben ik geschikt voor een Beauty Angel behandeling?

Ieder huidtype kan met de collageen lichttherapie behandeld worden. Dat betekent echter niet dat iedereen voor een behandelsessie in aanmerking komt. Mannen en vrouwen met een lage bloeddruk, epilepsie en gevoeligheid voor licht komen niet voor de collageenbehandeling in aanmerking. Datzelfde geldt ook voor zwangere vrouwen en mensen die bepaalde medicatie gebruiken. Bij de eerste Beauty Angel behandeling wordt een minimale dosis aanbevolen, hiermee wordt uw verdraagzaamheid getest.

3. Is collageen lichttherapie een veilige behandeling?

3. Is collageen lichttherapie een veilige behandeling?

Behandelingen met een collageen lamp worden al jaren met succes toegepast. Zowel toepassingsgebieden in de geneeskunde en cosmeticabranche, alsmede wetenschappelijke onderzoeken en studies hebben de effectiviteit en werkzaamheid bewezen. De Beauty Angel behandeling is een veilige behandeling die snel zichtbare resultaten heeft. Na de eerste maand is uw huid al aanmerkelijk zachter en strakker. Worden de behandelingen vervolgd, dan verbeteren de effecten zich zelfs nog verder. U krijgt minder zichtbare rimpels en uw huid wordt egaler.

4. Heeft een Beauty Angel behandeling direct resultaat?

4. Heeft een Beauty Angel behandeling direct resultaat?

De collageen lamp maakt uw huid zacht en soepel. Daarnaast wordt de hydratatie van de huid verbeterd en worden uw poriën fijner. Dit zorgt voor een betere huidstructuur. Een behandeling met de Beauty Angel geeft u een aangenaam ontspannen gevoel en bevorderd uw algehele gezondheid.

5. Wat kan ik verwachten van de resultaten van collageen lichttherapie op langere termijn?

5. Wat kan ik verwachten van de resultaten van collageen lichttherapie op langere termijn?

Regelmatig deze behandeling ondergaan heeft interessante effecten op de langere termijn. Hierbij kunt u onder meer denken aan de vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes in uw gezicht, hals en decolleté. Bovendien nemen pigment- en ouderdomsvlekken af en wordt het onderhuidse bindweefsel opgevuld met zowel hyaluron, collageen als elastine. Uw huid ziet er minder oud en egaler uit.

6. Hoe lang duurt een behandeling met de collageen lamp?

6. Hoe lang duurt een behandeling met de collageen lamp?

Iedere Beauty Angel sessie duurt zo’n 15 tot 20 minuten. Voorafgaand aan de blootstelling aan de collageen lamp wordt uw huid gereinigd. Daarna worden serums aangebracht die de werking van de lamp zowel stimuleren als optimaliseren. Na afloop van de behandelsessie kan nog een verzorgende crème worden aangebracht. Tussen iedere behandeling met de collageen lamp zit minimaal een periode van 48 uur. Om uw ogen te beschermen tegen het felle licht, krijgt u een speciaal brilletje.

7. Waarom veroudert mijn huid?

7. Waarom veroudert mijn huid?

Huidveroudering is helaas een natuurlijk, lichaamseigen proces dat door diverse factoren wordt veroorzaakt. Vanaf een zekere leeftijd, gemiddeld rond uw 25e, ontvangt uw opperhuid minder voedingsstoffen. Hierdoor kan een vermoeide en onregelmatige teint ontstaan. Bovendien wordt met het ouder worden uw stofwisseling trager, wat voor een afname van het collageengehalte zorgt. Collageen kan gezien worden als een natuurlijke bindweefselvulling die nodig is voor een vitale, egale en strakke huid. Verdwijnt het collageen? Dan verslappen uw huid en de onderliggende bindweefsels. Dit heeft uiteindelijk rimpelvorming tot gevolg.

8. Kan collageen licht vergeleken worden met natuurlijk zonlicht?

8. Kan collageen licht vergeleken worden met natuurlijk zonlicht?

Nee, zeker niet. De Beauty Angel of collageen lamp werkt met licht dat een speciale frequentie heeft. Het licht dat vrijkomt bevat nauwelijks UV-straling. Dat houdt in dat uw huid niet bruin wordt door een Beauty Angel behandeling.

9. Hoe kan collageen licht mijn huid verjongen?

9. Hoe kan collageen licht mijn huid verjongen?

De collageen lamp maakt gebruik van licht dat een bepaalde frequentie heeft. De frequentie zorgt ervoor dat de huid op natuurlijke wijze wordt verjongd. Het licht wordt door uw huidcellen opgenomen, wat ervoor zorgt dat de lichaamseigen productie van collageen, hyaluron en elastine worden gestimuleerd. Niet alleen worden kleine rimpeltjes verminderd, uw huid wordt door de behandeling strakker en gezonder.

10. Kan mijn huid verbranden door de Beauty Angel?

10. Kan mijn huid verbranden door de Beauty Angel?

Nee, de huid verbrandt niet door toepassing van de collageen lamp.

11. Kan ik direct na de behandeling mijn werkzaamheden hervatten?

11. Kan ik direct na de behandeling mijn werkzaamheden hervatten?

Ja, dat is mogelijk. De collageen lichttherapie behandeling is een non-chirurgische ingreep. Normale activiteiten en werkzaamheden kunnen direct hervat worden. De huidtherapeut geeft u adviezen voor de verzorging van de behandelde huid.

12. Hoe voelt de Beauty Angel behandeling aan?

12. Hoe voelt de Beauty Angel behandeling aan?

Het is niet zomaar dat de Beauty Angel een combinatie van licht- en wellness therapie wordt genoemd. U ervaart geen pijn en/of extreme warmte tijdens de behandeling. Het is een aangenaam gevoel om te ervaren. U krijgt meer energie en voelt zich na een behandelsessie als herboren. Collageen lichttherapie wordt ook steeds vaker toegepast bij mensen die te maken hebben met stemmingswisselingen en/of een zogenaamde winterdip.

13. Kan ik na een collageen lichttherapie behandeling onder de zonnebank?

13. Kan ik na een collageen lichttherapie behandeling onder de zonnebank?

Nee, het wordt afgeraden om de huid na deze behandeling direct dezelfde dag bloot te stellen aan zowel het natuurlijke zonlicht, de zonnebank alsook de sauna. De collageen lamp heeft als doelstelling de doorbloeding te stimuleren. Stelt u de behandelde huid daarna direct bloot aan een andere warmtebron, dan bestaat de kans dat uw huid overbelast raakt.

14. Ik heb psoriasis. Kan ik toch van de Beauty Angel behandeling gebruik maken?

14. Ik heb psoriasis. Kan ik toch van de Beauty Angel behandeling gebruik maken?

Huidproblemen zoals onder meer psoriasis kunnen met collageen lichttherapie positief behandeld worden. De resultaten die bereikt worden, zijn persoonlijk en kunnen verschillen. Doorgaans wordt geadviseerd om eerst met een behandeld (huis)arts te overleggen. Deze kan u adviseren over de mogelijkheden. Vaak wordt echter wel een afname van de bestaande huidklachten gezien.

15. Is er een leeftijdsbeperking voor deze behandeling van toepassing?

15. Is er een leeftijdsbeperking voor deze behandeling van toepassing?

Van een leeftijdsbeperking is niet echt sprake. Vanaf ongeveer het 25e levensjaar maakt uw lichaam van nature minder collageen aan. Het kan dan zinvol zijn om geregeld voor collageen lichttherapie te kiezen. Hierdoor blijft de stevigheid van uw huid behouden en krijgen rimpeltjes en lijntjes minder kans. Wilt u met behulp van collageen lichttherapie huidproblemen laten behandelen? Dan kan ook op jongere leeftijd al voor collageen lichttherapie worden gekozen. Minderjarigen komen niet vanzelfsprekend voor een cosmetische behandeling in aanmerking. Een maximale leeftijd is niet van toepassing. De werking van de Beauty Angel bevordert niet alleen de huid, maar ook uw mentale gesteldheid en is niet leeftijdsgebonden.

16. Kunnen operatiewonden sneller genezen met collageen lichttherapie?

16. Kunnen operatiewonden sneller genezen met collageen lichttherapie?

Verse wonden komen niet direct voor een behandeling in aanmerking. Wondgenezing kan met collageen licht echter wel bevorderd worden. Uw huid verbetert na een aantal behandelingen. Hetzelfde geldt voor bestaande en langer aanwezige huidwonden die uit zichzelf niet optimaal zijn genezen. Een huidtherapeut kan u na het bekijken van de wonden adviseren over de mogelijkheden en eventuele resultaten die bereikt kunnen worden.

17. Wat zijn de voordelen van de collageen lichttherapie behandeling?

17. Wat zijn de voordelen van de collageen lichttherapie behandeling?

De behandeling is klinisch bewezen en heeft een zichtbaar anti-aging effect. Fijne rimpels en lijntjes rond uw ogen, mond en in uw decolleté worden verminderd en uw huid ziet er egaler en strakker uit. De aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron worden gestimuleerd. De behandeling is geheel pijnloos en uitermate ontspannend. Diverse huidproblemen kunnen op deze manier behandeld worden.

18. Hoeveel kost een Beauty Angel behandeling?

18. Hoeveel kost een Beauty Angel behandeling?

Collageen lichttherapie wordt meestal in meerdere behandelsessies aangeboden. Het aantal behandelingen dat nodig is om een optimaal resultaat te bereiken, verschilt per persoon. De huidtherapeut bekijkt en bespreekt graag de mogelijkheden die bij u passen tijdens een consult dat aan de collageen lichttherapie behandeling vooraf gaat.

19. Worden de kosten van collageen lichttherapie vergoed door mijn zorgverzekeraar?

19. Worden de kosten van collageen lichttherapie vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De vergoedingen voor lichttherapie hangen af van de reden waarom u de therapie ondergaat. Als dit is ter behandeling van vitiligo of ernstige psoriasis, dan vergoeden zorgverzekeraars de kosten vaak vanuit de basisverzekering. Hieraan zijn uiteraard voorwaarden verbonden. Een behandeling met de Beauty Angel als huidverjonging of als middel tegen een opkomende winterdip worden niet vergoed. Meer informatie over onder meer de voorwaarden vindt u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Contact opnemen met uw zorgverzekeraar kan uiteraard ook.

20. Wat is er nog meer van belang bij een collageen lichttherapie behandeling?

20. Wat is er nog meer van belang bij een collageen lichttherapie behandeling?

Laat u voorafgaand aan de behandeling informeren over de mogelijkheden en resultaten die de behandeling heeft. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, waardoor uw huid er jonger, egaler en strakker uitziet. Daarnaast is de Beauty Angel behandeling een moment van rust. U moet even helemaal niets anders dan tot rust komen en volledig ontspannen. Na een behandelsessie voelt u zich mentaal als herboren en ziet u er fris en stralend uit. Om optimale resultaten te bereiken, zijn aaneensluitende behandelperiodes nodig. Hoe dit in uw situatie toegepast kan worden, vertelt de huidtherapeut van Skintastics u tijdens een vrijblijvend intakegesprek in de kliniek. U heeft dan direct gelegenheid om alle vragen die u heeft met betrekking tot collageen lichttherapie te stellen.

Contact Info

 • 010 – 818 62 90
 • 06 – 24 57 15 24
 • info@skintastics.nl
 • Oostplein 146
  3011 KZ Rotterdam

Openingstijden

 • Maandag: 9.00 – 20.00
 • Dinsdag: 9.00 – 20.00
 • Woendag: 9.00 – 20.00
 • Donderdag: 9.00 – 20.00
 • Vrijdag: 9.00 – 20.00
 • Zaterdag: 9.00 – 18.00
 • Zondag: gesloten
0
Call Now Button