Gratis consult botox en fillers

Botox (Botuline toxine)

Botuline toxine, beter bekend onder de merknaam Botox, is een stof die de spierspanning tijdelijk kan ontspannen. Hierdoor vervagen of verdwijnen lijntjes die gevormd worden door de spieren die zorgen voor de mimiek van het gezicht. Botox wordt niet alleen gebruikt voor cosmetische doeleinden zoals rimpels en lijntjes, maar wordt ook gebruikt voor medische doeleinden, denk hierbij aan behandeling van migraine en overmatig zweten.
Resultaat

De Botox behandelingen zijn vrijwel pijnloos en duren niet langer dan een kwartier. Het resultaat ziet u al na 3 dagen, maar na een week is het effect er volledig. U profiteert 4-5 maanden van het resultaat.

Botox

Indicaties

Bij de volgende zones/complicaties injecteren wij Botox:

 • Voorhoofdrimpels
 • Fronsrimpels
 • Kraaienpootjes
 • Wenkbrauwlift
 • Kin (putjes in de kin)
 • Mondhoeken
 • Neus (bunny lines)
 • Zichtbaar tandvlees bij lachen (gummy smile)
 • Tandenknarsen
 • Migraine
 • Antitranspiratie oksels, handen en voeten

Voorhoofdrimpels

Door het optrekken van de wenkbrauwen, als men verbaasd kijkt, kunnen er voorhoofdrimpels ontstaan. Met het ouder worden blijven deze rimpels zichtbaar, ook als het voorhoofd in ontspannen toestand is. Dankzij Botox kunnen deze rimpels verzacht worden, geheel verdwijnen, of worden voorkomen.

Fronsrimpels

Fronsrimpels ontstaan veelal door het veelvuldig aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen. Men trekt als het ware de wenkbrauwen naar elkaar toe. Als deze spieren teveel gebruikt worden zullen permanente rimpels ontstaan. Deze rimpels zijn dan zelfs bij ontspanning zichtbaar. Fronsrimpels kunnen zorgen voor een vermoeide en/of norse uitstraling. Botox ontspant de spieren waardoor de fronsrimpels verzachten, volledig verdwijnen of worden voorkomen.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn rimpels naast de ogen die met name versterkt worden door lachen en het knijpen met de ogen. Kraaienpootjes kunnen iemand ouder laten lijken dan men zich voelt. Deze rimpels zijn met Botox zeer goed te vervagen of geheel te verwijderen, zonder dat het onnatuurlijk oogt.


(putjes in de) Kin

Diep in de kin zit een spiertje die naarmate men ouder wordt, korter wordt en hierdoor harder gaat werken. Van binnenuit trekt het spiertje aan de huid, hierdoor kunnen er rimpels, putjes en lijntjes ontstaan op en rondom de kin. Botox ontspant dit spiertje waardoor de rimpels, putjes en lijntjes vervagen of volledig verdwijnen.

Voor meer informatie over ingrepen bij de kin, denk hierbij aan het opvullen van lijntjes op de kin en/of het groter en/of kleiner maken van de kin, vindt u op de pagina Fillers.


Zichtbaar tandvlees bij lachen (gummy smile)

Zichtbaar tandvlees bij het lachen, ook wel gummy smile of tandvleeslach genoemd, kan zorgen voor een schaamtegevoel of het niet meer willen of durven lachen. Gelukkig is de gummy smile goed te behandelen met Botox. Botox zorgt ervoor dat de spier die de bovenlip omhoog trekt ontspant, hierdoor komt de lip bij het lachen precies tot de voortanden.
In sommige gevallen is alleen Botox niet voldoende, de cosmetisch arts kan de bovenlip iets opvullen om zo nog meer tandvlees te bedekken.

Tandenknarsen

Door nachtelijk tandenknarsen kan er veel schade aangebracht worden aan het gebit. Er ontstaat slijtage aan de kiezen, voornamelijk aan het glazuur, doordat de kiezen voortdurend over elkaar schuiven. Het nachtelijke tandenknarsen kan er overigens ook voor zorgen dat kiezen afbreken of barsten. Naast de schade die het tandenknarsen aanricht aan het gebit kan het ook andere klachten veroorzaken, denk hierbij aan pijnklachten in de kaakspier en in het kaakgewricht. Ook kan tandenknarsen hoofdpijn veroorzaken, dit komt door de verhoogde spanning in de kaakspieren.

Met behulp van Botox kan de spanning in de kaakspier zodanig verlaagd worden dat er een vermindering van klachten optreedt en dat het tandenknarsen stopt. Na behandeling duurt het ongeveer 2 maanden voordat de klachten echt verminderen.

Antitranspiratie oksels, handen en voeten

Overmatig zweten van de oksels, handen en voeten kan als vervelend en zeer hinderlijk worden ervaren. Het overmatig zweten kan zelfs het zelfvertrouwen ernstig schaden en een grote impact hebben op het sociale of professionele leven. Het overmatig zweten pakken we veilig en effectief aan met botulinetoxine. Door oppervlakkige injecties met Botox wordt lokaal de zweetproductie geblokkeerd.

Na een week zal u verschil kunnen ervaren en na twee weken is het effect van de Botox maximaal. Bij de meesten houdt het effect 5 tot 12 maanden aan.

Kosten

De kosten van deze ingrepen vindt u op de pagina Tarieven. Voor meer informatie over Botox behandelingen of een afspraak maken voor een gratis consult kunt u contact met ons opnemen.

95

Gemiddelde beoordeling van Skintastics Cosmetische Kliniek in Rotterdam op basis van 35 ervaringen.

Zoek, vind en beoordeel kliniek op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen Schrijf een review
Onderdeel van HelloReview
by Deborah on Skintastics

Super tevreden met de microneedling behandelingen die in onderga icm de lira peelingen. Een echt aanrader voor een frisse uitstraling.

by Anita de Blaay on Skintastics
Heerlijk en goed

Naast een warm welkom met een kopje thee, een heerlijk fruitzuur behandeling gehad. Geholpen door de lieve en vakkundige Nhu-y. Zeker voor herhaling vatbaar.

Page 1 of 34:
«
 
 
1
2
3
 
»