Skintastics verjongt en verbetert uw huid

Welkom bij Skintastics

Skintastics is een cosmetische kliniek op het Oostplein in hartje Rotterdam. Bij Skintastics wordt u geholpen door Dr. Robert Schoemacher, een bekende cosmetisch arts met ruim 25 jaar ervaring. Botuline toxine en fillers, ook wel bekend onder de verzamelnaam injectables, zijn belangrijke aandachtsgebieden voor de cosmetisch arts.

“Bij Skintastics staan goede service en kwaliteit hoog in het vaandel. Het luisteren naar de wensen van de cliënt, tijd en aandacht voor de cliënt en een langdurige band met de cliënt vinden wij erg belangrijk!” – Safak Yokolma, Manager/owner Skintastics.

 

Skintastics cosmetische kliniek
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld je aan voor de nieuwsbrief!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 68 reviews
by Deborah on Skintastics

Super tevreden met de microneedling behandelingen die in onderga icm de lira peelingen. Een echt aanrader voor een frisse uitstraling.

by Anita de Blaay on Skintastics
Heerlijk en goed

Naast een warm welkom met een kopje thee, een heerlijk fruitzuur behandeling gehad. Geholpen door de lieve en vakkundige Nhu-y. Zeker voor herhaling vatbaar.

by Sheba on Skintastics
Laser ontharing

Inmiddels 4 sessies achter de rug en vanaf sessie 1 al super enthousiast! Mijn huid wordt altijd erg geïrriteerd door scheren met als gevolg donkere plekken. Sinds het laseren is mijn huid rustig en lichter geworden. De enkele haartjes die terug komen zijn dun. Tussen de derde en vierde sessie heb ik na 6 weken moeten scheren en dat waren een paar verdwaalde donshaartjes. Als ik klaar ben met mijn oksels ga ik door met mijn bovenlip en bikini. De huidtherapeute is super professioneel, alle andere anderen ook en het ziet er keurig uit in de salon.

by Meral on Skintastics
Goed

Ik heb ongeveer 5 maal de groene peeling voor mijn gezicht en rug laten doen bij May Lin. Het resultaat was direct na de behandeling en bij iedere behandeling zichtbaar. Oude littekentjes in mijn gezicht en poriën werden per behandeling kleiner. Mijn rug is super egaal geworden. Ik ben echt tevreden met het resultaat en zal deze behandeling voort blijven zetten tot mijn meeste acne littekentjes weg zijn.

by KN on Skintastics
PlexR, Zeer goed en professioneel

Een aantal maanden geleden heb ik een plexr behandeling laten doen voor mijn hangende oogleden: ik wilde absoluut geen chirurgie. Ik ben heel goed geholpen: deskundig uitleg vooraf, goede begeleiding en uitleg tijdens de behandeling en achteraf ook zeer goede nazorg. Erg blij mee, geen hangende oogleden meer, ik zie er niet meer moe uit, kan zelfs ook beter zien. Geen druk meer op de ogen. Daarnaast kreeg ik plexr behandeling voor de kraaienpootjes wat al niet meer met Botox te verhelpen was, omdat ik te veel lijntjes en te diepe groeven had. Daarnaast plexr behandeling voor de fijne lijntjes op de bovenlip, rokerslijntjes: ook daar ben ik nu van af. Goede behandeling gehad, prettige sfeer daar en goedkoper dan chirurgie. Zeker aan te raden voor mensen die geen chirurgie willen.

by Tatjana on Skintastics
Vaatlaser, door Rowena Serno-Groen

The result was seen allready after my first treatment. I advice everybody, who have similar problems to try laser treatment.

by Yolanda on Skintastics
filler mondhoeken; behandeld door Natasha Smits

Duidelijke uitleg, klantvriendelijk, persoonlijk, foto voor + na voor eigen ervaring

by Frans on Skintastics
prima

Vlot geholpen, fijn consult en goed resultaat. Tevreden. Prettige kliniek en aangename ontvangst. rimpels/ fillers

by Marcia on Skintastics
voetverzorging

Als je de kliniek binnenkomt dan voel je de warmte, gezelligheid. En het is heel schoon en netjes.

by Marie on Skintastics
microdermabrasie als acnebehandeling/ behandeld door Rowena Serno-Groen

Ik vind het erg fijn om hier te komen omdat iedereen erg vriendelijk is en omdat alles op een fijn niveau persoonlijk is. Ik voel me erg op mijn gemak en de resultaten zijn duidelijk zichtbaar.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»