Skintastics verjongt en verbetert uw huid

Welkom bij Skintastics

Skintastics is een cosmetische kliniek op het Oostplein in hartje Rotterdam. Bij Skintastics wordt u geholpen door Dr. Robert Schoemacher, een bekende cosmetisch arts met ruim 25 jaar ervaring. Botuline toxine en fillers, ook wel bekend onder de verzamelnaam injectables, zijn belangrijke aandachtsgebieden voor de cosmetisch arts.

“Bij Skintastics staan goede service en kwaliteit hoog in het vaandel. Het luisteren naar de wensen van de cliënt, tijd en aandacht voor de cliënt en een langdurige band met de cliënt vinden wij erg belangrijk!” – Safak Yokolma, Manager/owner Skintastics.

 

Skintastics cosmetische kliniek
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld je aan voor de nieuwsbrief!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 65 reviews
by Meral on Skintastics
Goed

Ik heb ongeveer 5 maal de groene peeling voor mijn gezicht en rug laten doen bij May Lin. Het resultaat was direct na de behandeling en bij iedere behandeling zichtbaar. Oude littekentjes in mijn gezicht en poriën werden per behandeling kleiner. Mijn rug is super egaal geworden. Ik ben echt tevreden met het resultaat en zal deze behandeling voort blijven zetten tot mijn meeste acne littekentjes weg zijn.

by KN on Skintastics
PlexR, Zeer goed en professioneel

Een aantal maanden geleden heb ik een plexr behandeling laten doen voor mijn hangende oogleden: ik wilde absoluut geen chirurgie. Ik ben heel goed geholpen: deskundig uitleg vooraf, goede begeleiding en uitleg tijdens de behandeling en achteraf ook zeer goede nazorg. Erg blij mee, geen hangende oogleden meer, ik zie er niet meer moe uit, kan zelfs ook beter zien. Geen druk meer op de ogen. Daarnaast kreeg ik plexr behandeling voor de kraaienpootjes wat al niet meer met Botox te verhelpen was, omdat ik te veel lijntjes en te diepe groeven had. Daarnaast plexr behandeling voor de fijne lijntjes op de bovenlip, rokerslijntjes: ook daar ben ik nu van af. Goede behandeling gehad, prettige sfeer daar en goedkoper dan chirurgie. Zeker aan te raden voor mensen die geen chirurgie willen.

by Tatjana on Skintastics
Vaatlaser, door Rowena Serno-Groen

The result was seen allready after my first treatment. I advice everybody, who have similar problems to try laser treatment.

by Yolanda on Skintastics
filler mondhoeken; behandeld door Natasha Smits

Duidelijke uitleg, klantvriendelijk, persoonlijk, foto voor + na voor eigen ervaring

by Frans on Skintastics
prima

Vlot geholpen, fijn consult en goed resultaat. Tevreden. Prettige kliniek en aangename ontvangst. rimpels/ fillers

by Marcia on Skintastics
voetverzorging

Als je de kliniek binnenkomt dan voel je de warmte, gezelligheid. En het is heel schoon en netjes.

by Marie on Skintastics
microdermabrasie als acnebehandeling/ behandeld door Rowena Serno-Groen

Ik vind het erg fijn om hier te komen omdat iedereen erg vriendelijk is en omdat alles op een fijn niveau persoonlijk is. Ik voel me erg op mijn gemak en de resultaten zijn duidelijk zichtbaar.

by Sandy on Skintastics
Opvullen French Manicure

Ik ben al jaren een uiterst tevreden klant bij Dora Naildesign. Dora is zeer professioneel en gepassioneerd in haar werk. Vakkundig, creatief en een fijne persoonlijkheid.

by Jamie on Skintastics
nagels , fillers

Dora Santana, Nagelstyliste: na 3 weken zitten mijn nagels er nog zo goed op als de eerste dag. Echt super!Natasha Smits, cosmetisch arts: mijn mondhoekplooien laten vullen met fillers. Heel erg blij mee!

by Lidia on Skintastics
nagels

Van een flinke nagelbijter naar verzorgde nagels.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»