Harsen/Waxen

Harsen/Waxen

Waxen! Het is dé oplossing voor het tijdelijk verwijderen van ongewenste haren. Onze specialist Dora beheerst de waxtechnieken die elke keer voor een super glad resultaat zorgen. De haren blijven zo’n 3 tot 8 weken weg nadat ze zijn geharst.

Dora werkt uitsluitend met Better Waxing Technology.

Begin 2009 is Better Waxing Technology gelanceerd. De productie en het management van Better Waxing Technology heeft echter al 20 jaar praktijkervaring in waxing, formulering en ontwikkeling. Tevens steunt Better Waxing Technology op een grote technische know-how welke is opgedaan in grote cosmetische concerns. Better Waxing Technology lanceerde een totaal nieuw concept in waxing, waar trends, wetenschap en gebruiksgemak samen komen.
Better Waxing Technology onderscheidt zich van traditionele harsmerken door een frisse uitstraling en een specifiek harsaanbod. Voor ieder huidtype heeft Better Waxing Technology aangepaste harsproducten, met aangepaste voor- en nabehandeling ontwikkeld. Dit is een primeur in de wereld van waxing.

Skintastics cosmetische kliniek

95

Gemiddelde beoordeling van Skintastics Cosmetische Kliniek in Rotterdam op basis van 35 ervaringen.

Zoek, vind en beoordeel kliniek op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen Schrijf een review
Onderdeel van HelloReview
by Meral on Skintastics
Goed

Ik heb ongeveer 5 maal de groene peeling voor mijn gezicht en rug laten doen bij May Lin. Het resultaat was direct na de behandeling en bij iedere behandeling zichtbaar. Oude littekentjes in mijn gezicht en poriën werden per behandeling kleiner. Mijn rug is super egaal geworden. Ik ben echt tevreden met het resultaat en zal deze behandeling voort blijven zetten tot mijn meeste acne littekentjes weg zijn.

by KN on Skintastics
PlexR, Zeer goed en professioneel

Een aantal maanden geleden heb ik een plexr behandeling laten doen voor mijn hangende oogleden: ik wilde absoluut geen chirurgie. Ik ben heel goed geholpen: deskundig uitleg vooraf, goede begeleiding en uitleg tijdens de behandeling en achteraf ook zeer goede nazorg. Erg blij mee, geen hangende oogleden meer, ik zie er niet meer moe uit, kan zelfs ook beter zien. Geen druk meer op de ogen. Daarnaast kreeg ik plexr behandeling voor de kraaienpootjes wat al niet meer met Botox te verhelpen was, omdat ik te veel lijntjes en te diepe groeven had. Daarnaast plexr behandeling voor de fijne lijntjes op de bovenlip, rokerslijntjes: ook daar ben ik nu van af. Goede behandeling gehad, prettige sfeer daar en goedkoper dan chirurgie. Zeker aan te raden voor mensen die geen chirurgie willen.

Page 1 of 33:
«
 
 
1
2
3
 
»