XL HAIR®

XL HAIR®

XL Hair® is een hairbooster. Het is een lokale behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert, wat resulteert tot het eindigen van haaruitval en de (re)activatie van het haar. Het behandelpakket is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, mits de indicatie goed gesteld wordt en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden.
XL Hair® is geïndiceerd bij niet-verlittekende vormen van alopecia, zoals alopecia androgenetica (mannelijke type kaalheid) en alopecia areata (pleksgewijze kaalheid). Bij deze vormen van alopecia is XL Hair® vooral succesvol zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijk andere oorzaak is, zoals onderliggend lijden en/of medicijngebruik. De behandeling stopt de actieve haaruitval binnen drie maanden en stimuleert nieuwe haargroei.

XL Hair® wordt aangebracht via microneedling. Dit kan bijvoorbeeld met injecties (handmatig), een mesoinjector of een ‘Dermapen’ of soortgelijk product (elektronisch). Bij Skintastics kiezen wij voor de meso injector methode, hiervoor gebruiken wij de U225 mesogun ook wel bekend als de Rolls Royce onder de mesoguns!

Met microneedling wordt de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid bevorderd. Een van de oorzaken van haaruitval is een slechte doorbloeding. Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd, waardoor de haaruitval stopt en er nieuwe haargroei ontstaat.

Voor deze behandeling is het belangrijk dat het behandelprotocol goed gevolgd wordt. Voor mannen betekent dat een kuur van (minimaal) 6 behandelingen en voor vrouwen (minimaal) 8, met een interval van één tot twee weken.

Prijzen:

135,- euro per sessie. 

Pakket voor de man: 6 sessies + AD Scalpfit shampoo (pre treatment) twv 60,- euro en 1x AD Hair (Hair energizer spray )  twv 80,-  Totale pakketprijs 890,- 

Pakket voor de vrouw: 8 sessies + AD Scalpfit shamppo (pre treatment) twv 60,- en 1x AD Hair (Hair energizer spray) twv 80,- Totale pakketprijs 1140,-

Resultaten uit klinisch onderzoek

In een klinisch onderzoek werden 47 patiënten, waarvan 32 vrouwen en 15 mannen, met milde tot ernstige haaruitval geïncludeerd. De patiënten volgden het behandelprotocol:

– de mannen kregen 6 behandelingen met XL Hair®, aangevuld met thuisgebruik van AD Hair Energizer Hairspray. Na 12 weken stopte de haaruitval bij 41% van de mannen. Na 24 weken was nieuwe haargroei significant toegenomen: 63% bij de mannen.

– de vrouwen kregen 8 behandelingen met XL Hair®, aangevuld met thuisgebruik van AD Hair Energizer Hairspray. Na 12 weken stopte de haaruitval bij 61% van de vrouwen. Na 24 weken was nieuwe haargroei significant toegenomen: 73% bij de vrouwen.

Zowel de mannen als de vrouwen gaven een zeer hoge tevredenheid aan van 85% met zichtbare verbetering.

Het product XL Hair® bevat:

 • Hyaluronzuur  (0,005 mg/ 5 ml)
 • Groeifactoren FGF (Rh-polipeptide-1, koperpeptide)
 • Desoxyribonucleïnezuur
 • Aminozuren (alanine, foliumzuur, leucine, valine, tyrosine, glycine, histidine, isoleucine, lysine, methionine, fenylalanine, proline, serine, threonine, enz.)
 • Spoorelementen (Ca, Fe,K, Mg, Mn, Na,P, Se)
 • Vitaminen (A, PP, B, H, enz.)
 • Terpenen (quercetine)
 • Vetzuren (oliezuur, linolzuur)
 • Flavonoïden (rutine, kampferol)
 • Antioxidanten (quercetine, citroenzuur, ginkgolides A-B-C-M)
 • NAD
 • NADP

AD Daily Care Hair Energy

AD Daily Care Hair Energy is een plaatselijke oplossing met hoogefficiënt natuurlijke extracten die op synergetische basis samenwerken om huiduitval te bestrijden, Er zijn zeer veel factoren waardoor haaruitval veroorzaakt kan worden. Sommige factoren beïnvloeden de capillaire cyclusfase die de haargroei beïnvloedt. Tijdens een normale capillaire cyclus groeit het haar, rust en valt uit. Dit is niet voor alle haren een gelijktijdig proces. Iedere haar zit namelijk in een eigen fase, waardoor normaal gesproken een normale dekking en groei van het haar gegarandeerd is.

Dit product is een capillaire regenerator die de capillaire vezel een nieuw leven inblaast en versterkt door een grote toevoer van essentiële nutriënten voor capillaire groei. Het product stimuleert de werking van specifieke haargroeifactoren.
AD Daily Care Hair Energy is bestemd voor zowel mannen als vrouwen, als voorkomend of als onderhoudsbehandeling bij overdreven haaruitval. Om de haargroei in de perioden van grotere haaruitval (herfst en lente) te stimuleren, adviseert Skintastics om het product tenminste vier weken achter elkaar te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing:
Reinig de hoofdhuid voordat u het product aanbrengt. Spray direct op de hoofdhuid en masseer licht in om er zeker van te zijn dat het product goed wordt verdeeld over het te behandelen gebied. Laat het product minimaal 24 uur op de te behandelen hoofdhuid inwerken en gebruik het product tweemaal daags zo land als nodig is.

by Deborah on Skintastics

Super tevreden met de microneedling behandelingen die in onderga icm de lira peelingen. Een echt aanrader voor een frisse uitstraling.

by Anita de Blaay on Skintastics
Heerlijk en goed

Naast een warm welkom met een kopje thee, een heerlijk fruitzuur behandeling gehad. Geholpen door de lieve en vakkundige Nhu-y. Zeker voor herhaling vatbaar.

Page 1 of 34:
«
 
 
1
2
3
 
»