PlexR Plasmage

Wat is PlexR®?

PlexR® is één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet invasieve medisch en cosmetische behandelingen. Deze behandeling behoort tot de nieuwste generatie medische apparatuur en wordt uitgevoerd door een arts die speciaal voor deze werkwijze is opgeleid.

De methode PlexR is een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen zoals:
– Ooglidcorrectie/ -lifting;
– Verwijdering van overtollige huid;
– Lifting van hals, wenkbrauw, mondhoek, et cetera;
– Diverse rimpelcorrecties;
– Vermindering van littekens;
– Verstrakking van de huid;
– Elimineren van diverse huidaandoeningen.

Middels deze techniek worden bovengenoemde ingrepen zonder scalpels en hechtingen voldaan.

De werking van PlexR

PlexR werkt op basis van plasma dat ontstaat door geïoniseerde gasmoleculen. Tijdens de behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. De huid wordt tijdens deze methode niet direct aangeraakt. Met deze behandeling ontstaat er namelijk een kleine boog, bestaande uit geladen plasma. Deze kleine boog raakt de huid puntsgewijs aan. De huidvezels geven hier een reactie op: zij trekken samen. Hierdoor ontstaat er een liftend effect.

Een PlexR behandeling bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. Met deze methode is de arts in staat om gericht te liften en bepaalde gezichtszones te remodelleren.

De PlexR methode wordt gebruikt voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Deze behandeling is volledig veilig en geschikt voor ieder huidtype.

Huidsublimatie

De effecten van PlexR zijn gebaseerd op gedeeltelijke sublimatie (verdamping) van de bovenste laag van de huid, zonder verspreiding van ongewenste warmte in de diepte of omringende huid. Door verdamping van kleine stukjes van de epidermis (opperhuid) ontstaat er een lokaal krimpeffect met meer strakheid en lifting als resultaat. Er zal bij deze behandeling geen littekenweefsel in de huid optreden, omdat de behandeling zich slechts verscherpt op de oppervlakte van de huid. De PlexR methode is volledig veilig.

Voordelen en veiligheid

– Oppervlakkige werking
De levende epidermale laag van de huid wordt middels deze methode nooit bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of huidschade, zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij het verkeerd gebruik van lasers

– Betaalbaar
Doordat PlexR een effectief alternatief is voor diverse chirurgische ingrepen, zijn deze behandelingen betaalbaar en daarom ook goedkoper dan operatieve ingrepen.

– Geen littekenvorming
Door de PlexR plasma-methode wordt de huid verstrakt en gelift. Dit wordt gedaan zonder diepe en agressieve werking te veroorzaken op de huid, wat leidt tot geen littekenvorming.

– Chirurgisch resultaat
Het resultaat na de PlexR behandeling is vergelijkbaar met dat van andere invasieve en operatieve ingrepen. Echter brengt de PlexR methode minimale gezondheidsrisico’s, minder stress en een kortere hersteltijd mee.

– Alle huidtypen
De PlexR behandeling is geschikt voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen.

– Minimale zwelling
De minimale zwelling na de PlexR behandeling is afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak, persoonlijke nijging (buiging) en gevoeligheid voor oedeem (vochtophoping).

by Deborah on Skintastics

Super tevreden met de microneedling behandelingen die in onderga icm de lira peelingen. Een echt aanrader voor een frisse uitstraling.

by Anita de Blaay on Skintastics
Heerlijk en goed

Naast een warm welkom met een kopje thee, een heerlijk fruitzuur behandeling gehad. Geholpen door de lieve en vakkundige Nhu-y. Zeker voor herhaling vatbaar.

Page 1 of 34:
«
 
 
1
2
3
 
»