Plasmage soft surgery

Wat is plasmage soft surgery?

Plasmage is één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet invasieve medisch en cosmetische behandelingen. Deze behandeling behoort tot de nieuwste generatie medische apparatuur en wordt uitgevoerd door een huidtherapeut die speciaal voor deze werkwijze is opgeleid.

Bij Skintastics werken wij met het plasmage apparaat ‘Fibroblast’ van Purebeau. Met dit plasmage apparaat kunnen wij zowel het gelaat als het lichaam succesvol behandelen. Plan een gratis en vrijblijvende intake met één van onze Fibroblast specialisten, zij kunnen u het beste advies geven.

De methode ‘plasmage soft surgery’ is een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen zoals:
– Ooglidcorrectie/ -lifting;
– Verwijdering van overtollige huid;
– Lifting van hals, wenkbrauw, mondhoek, etcetera;
– Diverse rimpelcorrecties;
– Vermindering van littekens;
– Verstrakking van de huid;
– Elimineren van diverse huidaandoeningen.

Middels deze techniek worden bovengenoemde ingrepen zonder scalpels en hechtingen voldaan.

Voordelen en veiligheid

– Oppervlakkige werking
De levende epidermale laag van de huid wordt middels deze methode nooit bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of huidschade, zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij het verkeerd gebruik van lasers

– Betaalbaar
Doordat Fibroblast plasmage een effectief alternatief is voor diverse chirurgische ingrepen, zijn deze behandelingen betaalbaar en daarom ook goedkoper dan operatieve ingrepen.

– Geen littekenvorming
Door de Fibroblast plasma-methode wordt de huid verstrakt en gelift. Dit wordt gedaan zonder diepe en agressieve werking te veroorzaken op de huid, wat leidt tot geen littekenvorming.

– Chirurgisch resultaat
Het resultaat na de Fibroblast behandeling is vergelijkbaar met dat van andere invasieve en operatieve ingrepen. Echter brengt de Fibroblast methode minimale gezondheidsrisico’s, minder stress en een kortere hersteltijd mee.

– Alle huidtypen
De Fibroblast plasmage behandeling is geschikt voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen.

– Minimale zwelling
De zwelling na de Fibroblast behandeling is afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak, persoonlijke nijging (buiging) en gevoeligheid voor oedeem (vochtophoping).

by Deborah on Skintastics

Super tevreden met de microneedling behandelingen die in onderga icm de lira peelingen. Een echt aanrader voor een frisse uitstraling.

by Anita de Blaay on Skintastics
Heerlijk en goed

Naast een warm welkom met een kopje thee, een heerlijk fruitzuur behandeling gehad. Geholpen door de lieve en vakkundige Nhu-y. Zeker voor herhaling vatbaar.

Page 1 of 34:
«
 
 
1
2
3
 
»