LPG Endermologie

LPG Endermologie
2 euro per minuut
  • Koop 5 behandelingen + 1 gratis
  • Koop 10 behandelingen + 3 gratis

Het doeltreffende en natuurlijke anti-aging schoonheidsritueel.

LPG® endermologie biedt mannen en vrouwen die bekommerd zijn om hun schoonheid en veeleisend zijn voor hun gezondheid al meer dan 30 jaar lang apparatuur op het snijvlak van de technologie die hen 100 % tevredenheid bieden. De endermologiebehandelingen, die net zoals een evenwichtige voeding of regelmatig sporten worden aanbevolen, sturen stimulansen naar de cellen die werken als “duwtjes” voor een optimale werk

LPG endermologie® is een 100% natuurlijke bindweefselmassage om lichaamseigen cellen te stimuleren zonder bijwerkingen, pijn en risico’s, maar wel effectief. LPG bestaat al 32 jaar en wordt ondersteunt door 145 wetenschappelijke onderzoeken. De gepatenteerde techniek is voor zowel lichaam als gezicht en voor zowel dames als heren. Samen met de Huidtherapeut wordt met u een passend behandelplan opgesteld om zo samen uw doel te bereiken. Wij bieden ook de bijbehorende LPG cosmetica aan om de hoogst mogelijke resultaten te kunnen behalen.
Endermologie kan het lichaam effectief contouren. Vetverbranding wordt plaatselijk tot wel 70% verhoogd, we kunnen de huid verstevigen door de fibroblast te reactiveren om zo meer collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken en cellulite wordt duidelijk gladder. Endermologie pakt al deze indicaties tegelijk aan door de nieuwste Alliance techniek van LPG. Daarnaast kan de Huidtherapeut veel medische aspecten behandelen. Littekens worden intensief versoepeld en egaler qua structuur en kleur. Circulatie problemen kunnen effectief worden aangepakt, en vocht wordt afgevoerd.
Endermologie® Indicaties lichaam:
– Cellulite
– Plaatselijke vet
– Verslapping
– Lipoedeem
– Lymfoedeem
– Littekens

Endermologie® werkt als een fitness voor de huid. De bindweefselmassage activeert de fibroblasten om zo de aanmaak van collageen, elastine (+46%) en hyaluronzuur (+80%) te stimuleren. De circulatie wordt ook zichtbaar beter waardoor de huid meer zuurstof en voedingsstoffen krijgt. Dit resulteert in strakkere contouren zoals kaaklijn en hals, rimpels worden opgevuld, de teint en glans wordt tot wel 2 maal beter, fijnere huidstructuur en de huid wordt weerbaarder. Endermologie® kan zelfs zichtbaar de onderkin reduceren door de vetverbranding plaatselijk te stimuleren en donkere kringen te vervagen door de circulatie te stimuleren.

LPG endermologie® per zone gelaat 10 min, combineren mogelijk tot 40 min
– Mondzone
– Donkere kringen ogen
– Anti-aging ogen
– Kaaklijn/wangen (ovaal)
– Onderkin vetverbranden
– Hals verstevigen
– Decollete en buste 

Of kies een standaard behandeling van 30 minuten
– Opvullen van de huid
– Verstevigen van de contouren
– Anti-aging en afslanken

Wij bieden ook luxe combi behandelingen inclusief peeling en ledlicht therapie of masker

Lpg endermolgie deluxe   ( 30 minuten )
– 10 min LPG
– Peeling
– Led lichttherapie of masker

Lpg endermologie deluxe extra ( 75 minuten )
– 30 min LPG
– Peeling
– Led lichttherapie of masker

Wilt u een extra boost, combineer LPG Endermologie dan met lipolyse. Lipolyse is behandeling waarbij plaatselijk vet kan worden afgebroken, met de mesogun brengen wij het lipolytic serum van BCN Institute in. De behandeling is snel en pijnloos.

by Deborah on Skintastics

Super tevreden met de microneedling behandelingen die in onderga icm de lira peelingen. Een echt aanrader voor een frisse uitstraling.

by Anita de Blaay on Skintastics
Heerlijk en goed

Naast een warm welkom met een kopje thee, een heerlijk fruitzuur behandeling gehad. Geholpen door de lieve en vakkundige Nhu-y. Zeker voor herhaling vatbaar.

Page 1 of 34:
«
 
 
1
2
3
 
»