de huid weer soepeler maken

Littekentherapie

Littekens kunnen ontstaan na een verwonding van de huid. Bijvoorbeeld door een operatie, een ongeval of een huidziekte. Na de verwonding treedt wondgenezing op. Wanneer de wondgenezing wordt verstoord, kunnen problemen ontstaan en kan het litteken niet mooi genezen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een infectie, een slechte algehele conditie van de huid of een slechte doorbloeding van het wondgebied.

Behandeling

Littekentherapie kan bestaan uit verschillende massagetechnieken, waardoor de elasticiteit van het litteken zal verbeteren. Daarbij wordt ook de doorbloeding gestimuleerd en de huid weer soepel gemaakt. Het resultaat is afhankelijk van het soort litteken en de conditie van het litteken. Over het algemeen wordt het litteken soepeler gemaakt waardoor klachten als pijn en een trekkerig gevoel zullen afnemen. Het is niet mogelijk om 100% garantie te bieden voor het uiteindelijke resultaat. ZO Skin Health en ZO Medical huidverzorgingsproducten van dr. Zein Obagi worden gebruikt om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden.

Indicaties

  • Atrofische littekens: huiddikte onder het litteken is afgenomen
  • Hypertrofische littekens: brede, roze/rode litteken

Littekentherapie bij Skintastics kan onder meer bestaan uit

Advies na de behandeling

  • Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn. Dit trekt doorgaans binnen enkele uren weg. Ook kan de huid wat pijnlijk zijn en het litteken trekkerig aanvoelen
by Meral on Skintastics
Goed

Ik heb ongeveer 5 maal de groene peeling voor mijn gezicht en rug laten doen bij May Lin. Het resultaat was direct na de behandeling en bij iedere behandeling zichtbaar. Oude littekentjes in mijn gezicht en poriën werden per behandeling kleiner. Mijn rug is super egaal geworden. Ik ben echt tevreden met het resultaat en zal deze behandeling voort blijven zetten tot mijn meeste acne littekentjes weg zijn.

by KN on Skintastics
PlexR, Zeer goed en professioneel

Een aantal maanden geleden heb ik een plexr behandeling laten doen voor mijn hangende oogleden: ik wilde absoluut geen chirurgie. Ik ben heel goed geholpen: deskundig uitleg vooraf, goede begeleiding en uitleg tijdens de behandeling en achteraf ook zeer goede nazorg. Erg blij mee, geen hangende oogleden meer, ik zie er niet meer moe uit, kan zelfs ook beter zien. Geen druk meer op de ogen. Daarnaast kreeg ik plexr behandeling voor de kraaienpootjes wat al niet meer met Botox te verhelpen was, omdat ik te veel lijntjes en te diepe groeven had. Daarnaast plexr behandeling voor de fijne lijntjes op de bovenlip, rokerslijntjes: ook daar ben ik nu van af. Goede behandeling gehad, prettige sfeer daar en goedkoper dan chirurgie. Zeker aan te raden voor mensen die geen chirurgie willen.

Page 1 of 33:
«
 
 
1
2
3
 
»