de huid weer soepeler maken

Littekentherapie

Littekens kunnen ontstaan na een verwonding van de huid. Bijvoorbeeld door een operatie, een ongeval of een huidziekte. Na de verwonding treedt wondgenezing op. Wanneer de wondgenezing wordt verstoord, kunnen problemen ontstaan en kan het litteken niet mooi genezen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een infectie, een slechte algehele conditie van de huid of een slechte doorbloeding van het wondgebied.

Behandeling

Littekentherapie kan bestaan uit verschillende massagetechnieken, waardoor de elasticiteit van het litteken zal verbeteren. Daarbij wordt ook de doorbloeding gestimuleerd en de huid weer soepel gemaakt. Het resultaat is afhankelijk van het soort litteken en de conditie van het litteken. Over het algemeen wordt het litteken soepeler gemaakt waardoor klachten als pijn en een trekkerig gevoel zullen afnemen. Het is niet mogelijk om 100% garantie te bieden voor het uiteindelijke resultaat. ZO Skin Health en ZO Medical huidverzorgingsproducten van dr. Zein Obagi worden gebruikt om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden.

Indicaties

  • Atrofische littekens: huiddikte onder het litteken is afgenomen
  • Hypertrofische littekens: brede, roze/rode litteken

Littekentherapie bij Skintastics kan onder meer bestaan uit

Advies na de behandeling

  • Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn. Dit trekt doorgaans binnen enkele uren weg. Ook kan de huid wat pijnlijk zijn en het litteken trekkerig aanvoelen
by Deborah on Skintastics

Super tevreden met de microneedling behandelingen die in onderga icm de lira peelingen. Een echt aanrader voor een frisse uitstraling.

by Anita de Blaay on Skintastics
Heerlijk en goed

Naast een warm welkom met een kopje thee, een heerlijk fruitzuur behandeling gehad. Geholpen door de lieve en vakkundige Nhu-y. Zeker voor herhaling vatbaar.

Page 1 of 34:
«
 
 
1
2
3
 
»