Led Therapie

Led Therapie

Met LED therapie wordt de celdeling en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Daarnaast repareert deze therapie de weefsels van de huid. Het is daarom een effectieve behandelmethode voor huidverjonging en algemene huidverbetering. Ook is LED therapie effectief voor andere huidaandoeningen.

De behandelmogelijkheden met LED therapie zijn:
– Acné, onzuiverheden en ontstekingen;
– Fijne lijntjes en rimpels;
– Grove poriën en grove huidstructuur;
– Huidveroudering en huidverslapping;
– Oppervlakkige littekens;
– Pigmentvlekken;
– Post care, na cosmetische of medische ingrepen;
– Wondgenezingen.

Déesse LED therapie masker

Het LED-masker van Déesse werkt met drie verschillende golflengtes. Door het combineren van deze drie diverse golflengtes worden meerdere processen in de huid tegelijk beïnvloed. Het masker bevat maar liefst 495 LED-lampjes welke de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron stimuleren.

Het Déesse LED therapie masker werkt efficiënt en effectief zonder de huid te beschadigen of het lichaam te belasten. Het masker is geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd, en kan het hele jaar door gebruikt worden.

De effecten van het LED-masker van Déesse zijn:
– Vermindering van rimpels
– Bevordering van de collageenproductie
– Bestrijding van de bacteriën die acne veroorzaken
– Bevordering van de natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
– Verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit
– Vermindering van hyperpigmentatie
– Bevordering van de lokale bloedsomloop

Kortom: het totale huidbeeld verbetert! Deze methode is ook ideaal inzetbaar in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen voor een optimaal resultaat.

Lichtgolven

Het masker combineert drie golflengtes in drie verschillende standen: blauw, rood en infrarood licht. Hierdoor wordt dit masker toegepast om meerdere huidprocessen te beïnvloeden.

Blauw licht
Het blauwe licht werkt vooral oppervlakkig en komt daardoor het minst diep in de huid. Deze golflengte wordt gebruikt voor het behandelen van acne. Het blauwe licht wordt ingezet om de huid te verbeteren door het creëren van zuurstof op de juiste diepte. Hierdoor wordt de propioni bacterie (die in veel gevallen acne veroorzaakt) vernietigd. De puistjes en roodheden zullen verminderen en huidontstekingen worden bestreden en/of voorkomen.

Rood licht
Rood licht komt dieper in de huid dan blauw licht en werkt daardoor huidverbeterend. Het rode licht stimuleert de productie van fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid strakker en voller. De huidstructuur en de spankracht van de huid zullen verbeteren. Ook wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Deze golflengte is ideaal voor behandelingen van zonlichtbeschadigingen, wondjes, pigmentvlekken, huidverslapping en huidveroudering.

Infrarood licht
Het infrarood licht combineert de drie verschillende golflengtes en dringt diep in de huid door (30 tot 40mm). Hierdoor werkt deze behandeling effectief voor botten en gewrichten, maar ook voor dieperliggende spierproblemen. Het infrarood licht zorgt ervoor dat ontstekingsprocessen worden geremd en wondgenezing worden bevorderd: wat resulteert in herstellende energie en een verbeterde doorbloeding.

* Skintastics biedt LED therapie ook aan in combinatie met andere behandelingen, bijvoorbeeld als afsluiting na de microneedling.
by Meral on Skintastics
Goed

Ik heb ongeveer 5 maal de groene peeling voor mijn gezicht en rug laten doen bij May Lin. Het resultaat was direct na de behandeling en bij iedere behandeling zichtbaar. Oude littekentjes in mijn gezicht en poriën werden per behandeling kleiner. Mijn rug is super egaal geworden. Ik ben echt tevreden met het resultaat en zal deze behandeling voort blijven zetten tot mijn meeste acne littekentjes weg zijn.

by KN on Skintastics
PlexR, Zeer goed en professioneel

Een aantal maanden geleden heb ik een plexr behandeling laten doen voor mijn hangende oogleden: ik wilde absoluut geen chirurgie. Ik ben heel goed geholpen: deskundig uitleg vooraf, goede begeleiding en uitleg tijdens de behandeling en achteraf ook zeer goede nazorg. Erg blij mee, geen hangende oogleden meer, ik zie er niet meer moe uit, kan zelfs ook beter zien. Geen druk meer op de ogen. Daarnaast kreeg ik plexr behandeling voor de kraaienpootjes wat al niet meer met Botox te verhelpen was, omdat ik te veel lijntjes en te diepe groeven had. Daarnaast plexr behandeling voor de fijne lijntjes op de bovenlip, rokerslijntjes: ook daar ben ik nu van af. Goede behandeling gehad, prettige sfeer daar en goedkoper dan chirurgie. Zeker aan te raden voor mensen die geen chirurgie willen.

Page 1 of 33:
«
 
 
1
2
3
 
»